◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Atelierul de lucru „Working with Whitehall” – întâlnire anuală a jurnaliștilor și corespondenților străini din Londra

Recent, la Londra (Anglia), în clădirea Ministerului Afacerilor Externe al Commonwealth-ului și al Dezvoltării a avut loc atelierul de lucru „Lucrând cu Whitehall” („Working with Whitehall”). Aceasta este o întâlnire anuală a jurnaliștilor și corespondenților străini vechi sau nou veniți în Londra, pentru a stabili contacte și a face cunoștinţă cu reprezentanți din diferite departamente guvernamentale.

În sala impozantă Grand Locarno Rooms, jurnaliștii au fost întâmpinați de Davina Crole (ofițer media internațională pentru FCDO).

La orele 10:40, Janine Lloyd-Jones, director pentru comunicare al FCDO, a adresat un călduros bun venit celor prezenți şi a făcut o scurtă trecere în revistă a provocărilor actuale din politica externă, a apreciat munca dificilă a jurnaliștilor care își riscă viața în zonele de conflict din lume, și a subliniat importanţa jurnalismului în consolidarea valorilor democraţiei. La încheierea discursului domnia sa a discutat personal cu majoritatea celor aflaţi la eveniment.

Au participat cu standuri reprezentanţi de la Ministerul Apărării, Departamentul pentru Afaceri și Comerț, Departamentul pentru Cultură, Media și Sport, Departamentul pentru Educație, Ministerul Justiției, Departamentul pentru Știință, Inovare și Tehnologie etc..Organizațiile externe prezente participante au inclus: FPA, London & Partners și Visit Britain.

Şi-au anunţat prezenţa corespondenți din numeroase țări (doi din România) și ofițeri de presă de la diferite ambasade (10).

 

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *