◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro08.05.2024

Asociația Presei Locale din SUA a facilitat sprijin filantropic de 22 milioane de dolari pentru jurnalismul local

Asociația Presei Locale din SUA (LMA) a elaborat un nou raport al Laboratorului Avansat de Strângere de Fonduri, care reflectă cele mai bune practici pentru a susține filantropia ca o sursă de finanțare pentru jurnalismul civic esențial.

Laboratorul pentru Finanțarea Jurnalismului a fost lansat în septembrie 2020, cu sprijinul Google News Initiative. De la înființare, laboratorul a instruit peste 100 de organizații de știri în cele mai bune practici pentru căutarea de sprijin filantropic pentru proiectele locale de relatare.

LMA a publicat Pathways to Philanthropy, un raport al industriei care documentează acțiunile întreprinse de redacțiile care au finalizat laboratorul introductiv. Până la sfârșitul anului 2023, redacțiile care finalizaseră laboratorul strânseseră colectiv peste 22 milioane de dolari pentru a finanța jurnalismul local. De atunci, LMA a adăugat două grupe avansate, lucrând cu 16 redacții pentru a dezvolta strategii de filantropie mai profunde și mai susținute.

Potrivit editorandpublisher.com, acest nou raport al Laboratorului Avansat de Strângere de Fonduri al LMA descrie schimbările semnificative din peisajul sprijinului filantropic pentru știrile locale din 2020 și adaugă studii de caz detaliate despre modurile în care redacțiile locale au susținut filantropia ca sursă continuă de sprijin pentru jurnalismul civic esențial. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *