◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Carnavalul Halloween

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, organizează în ziua de 29 octombrie 2021, ora 1800, la Sediul central, în curtea instituției, o petrecere de Halloween la care sunt invitați, cu deosebită plăcere, toți prietenii bibliotecii noastre, de la mic la mare.    

Dorim să oferim o atractivă seară de Halloween și, în acest scop, vom crea decorul adecvat acestei îndrăgite sărbători, care a venit din lumea anglo-saxonă: curtea bibliotecii va fi împodobită cu zeci de bostani, iar programul va desăvârși atmosfera tainică și de magie specifică unei veritabile petreceri de Halloween. Copiii se vor bucura de câteva ore pline de surprize plăcute, cum ar fi fotografii la minut, vată de zahăr și alte dulciuri.

Seara va începe cu prezentarea obiceiurilor legate de această zi, cei prezenți vor afla originea și semnificația Halloween-ului, după care va începe petrecerea propriu-zisă. Ca în fiecare an, și acum vom lăsa copiii să-și pună fantezia la încercare și le vom oferi prilejul de a lua parte la cele două îndrăgite și palpitante concursuri: „Cel mai înspăimântător costum” și „Dovleacul de groază”. Așa cum ne-au obișnuit deja din anii trecuți, copiii își vor manifesta imaginația și simțul artistic în realizarea unor costume de monștri, schelete, vrăjitoare, vampiri. Toate acestea vor crea o atmosferă de mister și vrajă, ingrediente ce nu pot lipsi de la o petrecere de Halloween adevărată.  

 Seara se va încheia cu o petrecere la care muzica și dansul vor fi nota dominantă.

Potrivit prevederilor legale în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, accesul în incinta Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva se va face printr-un filtru care va verifica respectarea condițiilor sanitare și de siguranță. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 

Accesul este permis doar cu mască de protecție.

Minorii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani nu trebuie să prezinte documentele solicitate, dar trebuie să fie însoțiți de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani, care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 

Prietenii bibliotecii de toate vârstele sunt așteptați cu drag la această îndrăgită sărbătoare a sfârșitului de octombrie.   



Ioan Sebastian Bara



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *