◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Federația Europeană a Jurnaliștilor marchează Ziua Mondială a Libertății Presei

Pentru a marca Ziua Mondială a Libertății Presei, Federația Europeană a Jurnaliștilor (EFJ) organizează o conferință la Bruxelles, în perioada 2-3 mai 2023, ca parte a proiectului său Safety4Journalists. Conferința va evidenția bunele practici de siguranță în mass-media, de la sindicate, angajatori din mass-media la factori de decizie și experți internaționali, informează un comunicat al EFJ.

Experții vor discuta despre instrumentele de evaluare a riscurilor, cu accent pe ceea ce poate fi făcut de către managerii mass-media, angajatori, sindicatele și asociațiile jurnaliştilor și autoritățile naționale și internaționale pentru a crea o cultură a sănătății și siguranței la locul de muncă în mass-media. La eveniment vor participa jurnaliști de top, personalități media și reprezentanți ai UE și OSCE. Printre temele anunțate se numără „Jurnaliştii campioni: Împuternicirea jurnaliştilor pentru a lupta împotriva atacurilor”, „Datoria de a avea grijă de jurnaliști? Rolul instituțiilor și statelor de a crea o cultură a siguranței în mass-media de știri”, „Bunăstarea jurnaliştilor”, „Violența împotriva jurnaliștilor, fără frontiere: hărțuirea online în mass-media”, „Eforturi pentru formarea în siguranță și evaluarea riscurilor pentru jurnaliști”. De asemenea, va fi lansată platforma de evaluare a riscurilor pentru jurnaliști și mass-media. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *