◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Twitter și Soroșiada

Trăim zile tumultuoase cu schimbări de la o oră la alta, atât din cauza pandemiei Covid-19, dar și din cauza unei „boli” a câtorva oameni ce dispun de foarte mulți bani – cât bugetul unei țări și simt că banul le dă acea forță dumnezeiască de a schimba lumea după chipul și asemănarea lor”. Aflăm din presa zilei (Frankfurter Allgemeine, Netzpolitik.org, BBC News, Salzburg24.at,etc.), că Gigantul Media Twitter, a blocat 7000 de conturi și ar putea să se extindă la încă 150.000, ce se presupun că aparțin mișcării QAnon, organizație ce îl susține pe Donald Trump președintele SUA, și aparține Partidului Republican, conservator, de dreapta, în opoziție cu Partidul Democrat de stânga, unde orchestrația este condusă de foștii președinți Bill Clinton, Barack Obama, Nancy Pelosi, Joe Biden, miliardarul George Soros și unele „stele” de la Hollywood. Sub administrația Trump indexul Dow Jones a crescut de la 20.000 (2017) la 30.000,(2020), deci o conducere de dreapta este mai prolifică economiei decât cea de stânga. Nancy Pelosi și Joe Biden au făcut o demonstrație teatrală, îngenunchind la funerariile lui George Floyd, cerșind în acest fel voturile acestei clase sociale, care se află în spatele dărâmării de statui, simboluri ale evoluției Americii, o istorie a migrației în 200 de ani și crearea celui mai puternic stat din lume, USA.

Motorul financiar, Soros ce a început acumularea de dolari în 1992, fiind supranumit cel care „a spart Banca Angliei”, câștigând prin speculații Hedgefond, într-o zi un miliard $. George Soros are cinci copii din două căsnicii anterioare şi este în prezent căsătorit cu Tomiko Bolton. Pozează în filantrop, a finațat revoltele politice din Ucraina și Georgia, fiind interzis în Rusia. A înființat universități în mai multe țări, ca niște pepiniere soroșiene, de tip neo-marxist, ca cea din Ungaria, țara lui de baștină,(născut sub numele de György Schwartz), unde a fost student și Viktor Orban acualul conducător maghiar, care după ce a cunoscut culisele soroșiste l-a dat afară împreună cu „universitățile“ lui, centre de cultivare a „omului nou“, cuvânt pe care noi românii l-am mai auzit de la comuniști, dar omul nou sorosian, este cel conceput de Richard Coudenhove Kalergi (vezi cărțile;„Idealismul practic” și „Pan-Europa” editura Omnia Veritas), anume un amestec de europeni ce au IQ, peste 100% și africani cu IQ peste 65%, iar acum este pus în practică în colaborare și cu EU, unde Soros se face prezent ca la el acasă.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/harta-iq-ului-in-europa-si-in-lume-cum-stau-romanii-la-capitolul-inteligenta-768510

După invazia migranților din 2015 s-a format grupul de țări Vișegrad (Ungaria, Polonia, Cehia,Slovacia)  ce nu acceptă invazia soroșistă, construiesc garduri împotriva lor, îi arestează și automat intră în conflict cu EU care susține etnocidul peste capul popoarelor. Popoarele europei au început să se trezească, să voteze populismul naționalist (Matteo Salvini-Italia, Marine Le Pen-Franța, Norbert Hofer-Austria,Alianța pentru Germania-AfD) în încercarea de ași păstra ființa națională.

Ideologia, acțiunile lui Soros, sunt de fapt un etnocid pentru a elimina actuala populație europeană. Planul este în lucru deja; din 2015 migrația organizată prin ONG-urile finanțate desigur de acelaș „filantrop” Soros, transportă milioane de africani, arabi,etc.cu navele ONG-urilor și anume; nava Aquarius, costă pe zi 11.000 €,nava Sea Watch, nava MOAS (Migrant Offshore Aid Station) ce mai are în echipă două nave mici și un avion, nava Sea Eye, nava Proactiva Open Arms, nava Jugend Rettet, nava SOS Mediteranee, după relatările jurnalistului Udo Ulfkotte (cartea; Industria azilului, editura KOPP) ne arată dimensiunile enorme ale etnocidului în care tacit mai toate guvernele occidentale participă, argumentând cu natalitatea negativă.

Odiseea invadatorilor migranți nu este decât ultimul act, poate cel mai evident, al acestui efort concertat spre anihilarea națiunilor, adică a oricărei posibilității de raționalitate socială, echivalent transformării aproape literale a indivizilor în animale. Va urma o BESTIALIZARE generalizată, în care lumea va fi transformată într-o imensă fermă a animalelor, pentru a fi mai ușor de condus, așa cum George Orwell a întrevăzut în 1945 când a publicat-o (Ferma animalelor  editura Polirom 2019).

Orchestrația acestui efort al totalitarismului globalist cuprinde distrugerea deliberată a familiei, nu mai există mamă și tată, ci părinte 1 și părinte 2, asaltul asupra religiei,  ridicarea în slăvi a homosexualității, a „multiculturalismului”, din care populația autohtonă nu are nici un avantaj. sunt alte metode din arsenalul făcătorilor de OM NOU. A început din America distrugerea trecutului, unde se dărâmă statuile de către organizația ANTIFA (o altă acțiune anti Trump) de fapt o acțiune contra civilizației, disciplinei, ei știind că nu au șanse decît prin anarhie să conducă destinele omenirii.

Ei omenirea vor s-o prihănească

Neprihăniți asupră-i să domnească.

 

Constantin Gumann / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *