◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro22.05.2024

Revistele din grupul ARTPRINT S.A., Divizia Publishing, disponibile acum și în format digital

Începând din luna aprilie, ARTPRINT S.A., Divizia Publishing, oferă cititorilor posibilitatea de a achiziționa revistele din portofoliu și în format digital.

Cu o abordare orientată și spre digitalizare, ARTPRINT S.A., Divizia Publishing, a reușit să ofere, ca alternativă la modul tradițional de consum al revistelor, opțiunea de descărcare în format PDF a acestora, adresându-se nevoilor contemporane ale cititorilor printr-un acces mai simplu și mai rapid la publicațiile preferate.

Fiecare apariție a revistelor locale cu istorie: #Femeia, #Femeia de azi, #Casa și Grădina, #Sănătatea de Azi, #Practic în Bucătărie, alături de Good Food și BBC Top Gear, cele două reviste prestigioase, cu licență internațională, va fi disponibilă cititorilor din întreaga lume și în format digital pe site-ul publisol.ro. „ARTPRINT S.A, Divizia Publishing, pune la dispoziția cititorilor o varietate de publicații în format electronic, care pot fi accesate cu ușurință de pe orice dispozitiv conectat la internet. Aceasta facilitează cititorilor accesul la informație, astfel că vor putea să răsfoiască paginile revistelor preferate de oriunde s-ar afla. Toate revistele din portofoliul ARTPRINT sunt disponibile pe site-ul publisol.ro, o platformă ușor de navigat, care oferă acces instant la o colecție vastă de publicații și cărți. Platforma este optimizată pentru a asigura o experiență de citire plăcută și eficientă, indiferent de dispozitivul folosit.

Înregistrarea pe site este simplă și oferă cititorilor posibilitatea de a primi notificări despre ultimele ediții și actualizări, asigurând astfel că fanii nu pierd nicio apariție nouă”, afirmă  Cezar Rasuceanu, manager și fondator ARTPRINT.

Tot la începutul acestui an, au fost relansate și cele patru website-uri din portofoliu: www.revista-femeia.ro, www.revista-casasigradina.ro, www.e-cuisine.ro, și www.sănătatea-de-azi.ro, care oferă cititorilor experiențe captivante și informații de calitate.

Înființată în anul 1990, ARTPRINT este prima tipografie românească cu capital 100% privat. (ultima-ora.ro)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *