◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

In memoriam prof. Nicolae Dinescu, președinte al Filialei Vâlcea a UZPR

S-a stins din viață unul dintre cei mai entuziaști șefi de filială UZPR din România, Nicolae Dinescu, cel cunoscut și iubit în tot județul Vâlcea. Susținător devotat al cauzei jurnalismului românesc, debordând de inițiative dedicate breslei și binelui în societate, cel cunoscut de toți cu numele de „nea Nae” lasă un gol important în breasla jurnaliștilor din țară, dar nu numai.

Profesor, director de licee, vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea, reprezentant de frunte al sportului românesc, cu studii în domeniu, cetățean de onoare al orașului Horezu, Nicolae Dinescu a fost o adevărată enciclopedie a sportului și un mare susținător al culturii și valorilor naționale.

Neobosit, efervescent, Nicolae Dinescu s-a implicat total în activitatea UZPR, a fost omniprezent la toate manifestările și acțiunile Uniunii, s-a devotat cauzei jurnalismului, a condus organisme media, a promovat spiritualitatea și valoarea în societate.

Membru fondator al Asociației Mondiale a Jurnaliștilor Români de Pretutindeni, moderator și realizator de emisiuni tv timp de peste 25 de ani, Nicolae Dinescu a fost un adevărat aliat al cauzei jurnalismului românesc, pe care l-a susținut, promovat și apărat până în ultima zi. Nu este de mirare că Filiala Vâlcea, pe care a condus-o multă vreme, a fost mereu una dintre cele mai puternice din țară, cu o voce distinctă și o energie aparte, fiind puternic impulsionată de personalitatea lui Nicolae Dinescu.

Colegii din UZPR își exprimă tristețea profundă față de trecerea la cele veșnice a uneia dintre personalitățile reprezentative ale jurnalismului local și național, om de caracter și profesionist de certă ținută.

Dumnezeu să-l odihnească!

Departamentul Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *