◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.06.2024

Iohannis a decis! Cresc pensiile? Anunțul zilei pentru toți pensionarii din România

Anunț major pentru milioane de români. Președintele Klaus Iohannis vine cu noi informații în ceea ce privește majorarea pensiilor și a salariilor. Va vota sau nu șeful statului legea privind mărirea pensiilor?

Anunț major pentru milioane de români. Președintele Klaus Iohannis vine cu noi informații în ceea ce privește majorarea pensiilor și a salariilor. Va vota sau nu șeful statului legea privind mărirea pensiilor?

„Este o chestiune pe care am mai discutat-o și sigur o sa o mai discutăm. Este de dorit să crească pensiile, să crească salarile peofesorilor sau să primeasca un bonus. Sunt lucruri pe care și eu mi le doresc, dar și Guvernul.

Primul pas a fost deja făcut. Pensiile au crescut cu 14%, alocațiile copiilor au crescut deja cu 20%. Chiar dacă ne dorim mai mult trebuie să ținem cont de contextul în care ne aflăm. Suntem în plină pandemie, criză economică, iar bugetul de stat e sub presiuni uriașe”, a spus Klaus Iohannis.

Bugetul de stat va fi împovărat anul următor
În ceea ce privește votul de marți, șeful statului susține că social democrații sunt ”iresponsabili”, iar tot ceea ce vor să facă este doar să ”împobăreze” bugetul pentru anul viitor, iar acest lucru al crea dezastru din punct de vedere financiar în România.

„Ceea ce a votat ieri o majoritate condusă de un PSD iresponsabil ar împovăra bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB, ori acest spațiu fiscal nu există. Ar trebui să luăm bani din altă parte pentru această zonă, iar din alte zone banii au fost reduși deja la monom”, a adăugat Iohannis.

Totodată, șeful statului a mai precizat că aceste creșteri vor avea loc într-adevăr, însă acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit, care în prezent nu există.

„Chiar dacă ne dorim ca aceste creșteri să intre în vigoare, trebuie să așteptăm momentul prielnic care din păcate nu este”, a mai spus președintele.

capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *