◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.02.2024

Zeci de mii de angajați ai Rolls Royce vor primi compensații financiare pentru creșterea costului vieții

Peste 14.000 de angajați de la Rolls Royce vor primi o plată unică de 2.000 de lire sterline pentru a compensa creșterea costului vieții în Marea Britanie. Plata va fi pentru managementul junior și personalul din atelier, cu sediul în principal în Derby și Bristol, a anunțat firma, potrivit BBC.
Suma forfetară va începe să fie distribuită la 3.000 de angajați în salariul lor din august. Restul de 11.000 de muncitori sindicalizați vor primi plata după ce sindicatul lor va aproba suma.
La începutul acestei luni, Lloyds Bank a anunțat măsuri pentru a ajuta personalul să facă față costurilor în creștere, deoarece facturile la energie continuă să urce, iar inflația din Regatul Unit atinge maximul ultimilor 40 de ani, 9%.
Un purtător de cuvânt al Rolls Royce a declarat pentru BBC că 70% din forța de muncă din Marea Britanie va primi plata, adăugând că compania „oferă, de asemenea, personalului din atelier cea mai mare creștere anuală de salariu de cel puțin un deceniu”.
Există discuții în desfășurare cu sindicatele cu privire la un acord de salarizare pentru 2022-2023, a spus purtătorul de cuvânt, iar problema costului vieții va fi un factor în aceste negocieri.
Purtătorul de cuvânt a mai spus pentru BBC că celor 11.000 de membri sindicalizați li se va oferi, de asemenea, o creștere de 4% a salariului. (redacția UZPR)
Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *