◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Sărbători cu Radio Domeldo, din Cluj. „Ascultă cu inima”

Postul de radio Domeldo (radiodomeldo.ro), din Cluj, este o reflectare a pasiunii pe care membrii UZPR o pun în proiectele lor profesionale și, totodată, o dovadă a apropierii jurnaliștilor locali de comunități și de publicul căruia i se adresează.

Moderatorii postului de radio pregătesc pentru Sărbătorile de iarnă urarea „FIȚI ACUM, O DATĂ PE AN, COPIII LUI MOȘ CRĂCIUN!”

„Darul vine prin Radio Domeldo și este o emisiune pe care vă rog a o dărui, la rându-vă, și altora: învățați-i să acceseze radioul nostru online. Astfel veți fi purtătorii bunei vești:  ai darului, adică.  Iată:  «De ne-am fi născut într-un sat, de ne-am fi născut într-un oraș, de ne-am fi născut într-o metropolă, cu toții, prieteni, avem o uliță a copilăriei… Dacă închidem ochii o vedem, îi știm casele, îi știm gardurile și copacii, îi știm cerul contemplat de acolo, îi știm și pe ei, pe oamenii ei. Le știm până și numele… Atât de mult le știm pe toate încât ulița aceasta a devenit o imagine care nu se mai șterge și pe care o purtăm în suflet. O viață…»”. Așa vor începe INCURSIUNILE UNUI MELOMAN, o ediție specială de Crăciun, care va avea un singur invitat:  pe el, pe  Moș Crăciun. Care nu vine singur, vine cu muzica inimii lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *