◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro01.03.2024

ROMFILATELIA lansează sâmbătă la GAUDEAMUS ediția specială filatelică ”CORINA CHIRIAC/Stele ale scenei muzicale românești”

 ”Timbrul călătoreşte pretutindeni şi odată cu el şi tezaurul ţării noastre

ROMFILATELIA lansează la Târgul de Carte GAUDEAMUS 2019, ediția specială ”CORINA CHIRIAC, Stele ale scenei muzicale românești-Întreguri poștale cu timbru imprimat”

 Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la ora 12.00 VĂ INVITĂM la Târgul de Carte GAUDEAMUS 2019, ediția XXVI unde va avea loc lansarea proiectului ”CORINA CHIRIAC, Stele ale scenei muzicale românești – Întreguri poștale cu timbru imprimat”.

Evenimentul va avea loc la STANDUL 158 al ROMFILATELIA din Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional ROMEXPO.

 ”Mă bucur pentru această onoare și îi felicit și pe ceilalți colegi ai mei de proiect, pe regizorul DAN PIȚA, pe cantautorul NICU ALIFANTIS și pe marea campioană VIOLETA BECLEA–SZEKELY!” – a spus vedeta care va susține și o sesiune de autografe.

Astfel, la aproape o lună de la aniversarea zilei sale de naștere (pe 26 noiembrie 2019, CORINA CHIRIAC a împlinit 70 de ani) pe care a petrecut-o alături de toți cei dragi și de public la Magazinul MUZICA unde a lansat un dublu album aniversar – STRADA SPERANȚEI (Casa de Discuri EUROSTAR), ROMFILATELIA i-a oferit artistei o frumoasă surpriză! Tot atunci a fost lansată în premieră pentru  o veritabilă Bibliotecă Virtuală, adunată în noul său site www.corinachiriac.com, care prezintă cariera sa și a tatălui său, compozitorul Mircea Chiriac.

“Visul este o formă umană de nesupunere în faţa unui destin ostil. Pentru cei docili, curajul de a visa e o formă de nebunie inutilă. Pentru cei nesupuşi, trebuinţa de a visa este singura formă de supravieţuire” – este motto-ul preferat al Corinei Chiriac care se regăsește pe invitația la acest eveniment, dar și în cartea sa, “Căutând dragostea–Buscando l’amor”.

De remarcat și faptul că dublul album aniversar CORINA CHIRIAC – STRADA SPERANȚEI poate fi găsit pe toată durata Târgului de Carte GAUDEAMUS, la STANDUL 124 al Casei de Discuri EUROSTAR situat din Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional ROMEXPO.

 ”Romfilatelia a încercat în permanenţă să transforme şi să promoveze marca poştală românească ca veritabil ambasador al ţării noastre. O bucată mică de hârtie, dar cu o importanţă atât de mare, timbrul este un instrument eficient de comunicare, de educare şi mai ales de promovare, atât la nivel naţional, cât şi în plan internaţional, oferind o viziune în miniatură a patrimoniului cultural, artistic şi istoric al unei ţări” – spune Cristina Popescu, director ROMFILATELIA. ”Timbrul călătoreşte pretutindeni şi odată cu el şi tezaurul ţării noastre. Astfel, am reușit să pătrundem tainele istoriei, artei, culturii, spiritualităţii, frumuseţilor naturii, muzicii, sportului şi a multor altor domenii, pe care le-am reunit într-un portofoliu de colecţii filatelice impresionante. (…) Suntem onoraţi că am reprodus pe timbre imaginea personalităţilor marcante ale României şi mândri de a obţine dreptul de a le imortaliza pe marca poştală, promovându-le în acelaşi timp la nivel naţional şi internaţional, prin corespondenţa externă şi valorizându-i în colecţii transmisibile generaţiilor viitoare. De 15 ani, Romfilatelia conferă timbrului noi valenţe precum eleganţă, rafinament, artă şi va continua misiunea sa de promotor al valorilor naţionale, al marilor evenimente”.

Despre ROMFILATELIA

În calitate de societate emitentă a timbrelor şi efectelor poştale româneşti, şi-a asumat rolul de a fi un vector important de comunicare şi mediatizare a unor valori reale, la nivel naţional, dar şi global. Abordând periodic tematici de actualitate, respectând relaţii cu parteneri de tradiţie, dar şi deschizând mereu noi oportunităţi de dialog, Romfilatelia rămâne loială misiunii sale de a promova, prin intermediul mărcilor poştale, simboluri naţionale din domenii variate, reunite de-a lungul timpului într-un portofoliu de colecţii filatelice impresionante. În anul preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, Romfilatelia a introdus o serie de emisiuni de mărci poștale, prin care au fost marcate o serie de evenimente memorabile, precum Președinția Consiliului Uniunii Europene, România-Vatican 2019, Vizita Apostolică a Papei Francisc în România, Simona Halep, Ambasadorul tenisului românesc – cucerirea titlului de la Wimbledon și ”lista” poate continua.

 Vă așteptăm cu drag la evenimentul care va avea loc sâmbăta aceasta, la ora 12.00, la Târgul GAUDEAMUS, la Standul 158 al ROMFILATELIA.

Oana Georgescu, PR Specialist

 

www.corinachiriac.com  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *