◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro21.06.2024

Muzeul imaginilor
3D-Velonova Mirage

Pe data de 18 mai 2024, Bucureștiul a fost martorul unei inaugurări de excepție: deschiderea primului muzeu 3D Velonova Mirage, unic în România. Acest muzeu inovator aduce un suflu nou în peisajul cultural al capitalei, oferind o experiență vizuală și interactivă de neegalat.

La evenimentul de deschidere, vizitatorii au fost încântați de o serie de exponate 3D spectaculoase, care au transformat spațiul muzeului într-o lume virtuală captivantă. Fiecare exponat este o operă de artă tridimensională, creată pentru a oferi iluzia de adâncime și realism. Privite din anumite unghiuri, aceste picturi 3D dau impresia că pășești într-o altă realitate, invitând vizitatorii să facă fotografii memorabile și să se bucure de magia iluziilor optice.

Pe lângă impresionantele picturi 3D, muzeul Velonova Mirage a organizat și diverse activități interactive pentru toți cei prezenți. Vizitatorii au avut ocazia să participe la spectacole de magie, să se bucure de muzică live interpretată de artiști locali și să savureze dulciuri delicioase. Atmosfera a fost una plină de energie și surprize, fiecare colț al muzeului oferind ceva nou și interesant de descoperit.

Un aspect deosebit de apreciat al muzeului este locul de joacă destinat copiilor. Acesta oferă celor mici un spațiu sigur și distractiv unde pot explora și interacționa cu diverse instalații 3D, făcând din vizita la Velonova Mirage o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

Velonova Mirage nu este doar un muzeu, ci o destinație de divertisment și cultură care aduce împreună arta, tehnologia și interacțiunea socială. Prin combinația sa unică de exponate 3D, activități interactive și surprize, muzeul promite să devină un punct de atracție major atât pentru locuitorii Bucureștiului, cât și pentru turiștii din întreaga lume. Această deschidere marchează un moment important pentru scena culturală din România, subliniind importanța inovației și creativității în experiențele muzeale moderne.

 

Marius Herscu/UZPR

Foto: Marius Herscu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *