◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.04.2024

Un obiectiv dulce-amar

Nu știu care a fost prima găselniță a colegului Adrian. Parcimonios din fire la detalii, cu o biografie despre care zice că este încă la nivel de verificare din trei surse, Adi nu te lasă să alegi între zmeul cu picioroange, moara zburătoare pe apă și antenele-sutien din care și-a cumpărat mai târziu primul automobil: un Aro 10!

Inițiat deja în capitalismul lucrativ, Adrian și-a prelungit traiectoria mâinilor care aveau să-l facă dacă nu bogat, cel puțin un perpetuu aspirant, și a trecut la crearea de studiouri tv. A brăzdat cu ele Moldova cum altădată brazda lui Traian: ST Focșani, TV Focșani, Atlas TV, Prima TV, Plus TV Suceava, Euro TV Bacău. Pentru că lucșii și framele trec, studiourile rămân, a îndrăznit din nou pentru a spera. Aidoma unui monarh britanic scăpătat, indică și care ar fi perla strădaniei: studioul TELE 1 Bacău. Fidel principiului care spune că din moment ce ai mâini de aur toate obiectele din jur ți se par pepite neșlefuite, Adrian, sastisit probabil și de bonificațiile pe care i le acordă șeful său, nu iartă nimic. Ultima dată, adică ieri, s-a întrecut însă pe sine. Prin nu știu ce împrejurare, din vechi odoare de televiziune, s-a rătăcit și un aparat foto cam șubred la partea de obiectiv. Cum însă părerea unuia ca mine care are două mâini stângi este de-a dreptul subiectivă, Adi de la TELE 1, a făcut din obiectul numai bun de casat, hocus-pocus, o… ceașcă de cafea! Uimit, l-am întrebat cum vede lumea prin obiectivul de cafea? A zis că dulce-amară.

 

Sebi Șufariu / UZPR Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *