◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro02.05.2024

Topul „Destinațiile FIJET România 2023” a ajuns la final. Fundata, județul Brașov, liderul clasamentului

România a fost si este o necunoscută mereu surprinzătoare. Apreciind că avem o țară insuficient promovată turistic, dar considerând că România are ce să le ofere oaspeților care-i bat la poartă, indiferent de unde ar veni ei, membrii Clubului Presei de Turism – FIJET România au declanșat această acțiune de scoatere la rampă a ofertei turistice românești.

Conștienți de faptul că încă stăm prost la capitolul promovare turistică, mai puțin bine decît majoritatea vecinilor noștri, am adunat într-un clasament zece destinații deosebite din România, pentru a le face mai cunoscute, în țară și în străinătate (prin intermediul colegilor din filialele naționale ale FIJET World), și pentru a premia felul în care arată și se mișcă turismul din zona respectivă.

Membrii Clubului Presei de Turism – FIJET România au dorit prin acest proiect să atragă atenția asupra unor locuri din țară care se remarcă din punct de vedere turistic în mod deosebit, locuri în care lucrurile se fac bine, iar oamenii din comunitățile locale merită să fie încurajați pentru eforturile depuse.

Cei care au desemnat o destinație FIJET România au fost acolo – în locul unde se petrece turism de calitate, au văzut cum arată, au scris despre aceste locuri, le-au propus și le-au votat, iar acum vă prezentăm un Top 10 “Destinații din România” care merită vizitate în week-end-urile, vacanțele și concediile anului 2023.

Pe site-ul și pe pagina de Facebook FIJET Romania – Clubul Presei de Turism au fost prezentate, în ultimele două săptămâni, în ordine inversă poziției finale, cele zece destinații care au intrat în clasamentul final.

Iată clasamentul final: „Destinațiile FIJET România 2023”

1.  Fundata

2.  Bucovina

3.  Delta Dunării

4.  Sulina

5.  Gura Portiței

6.  Țara Hațegului

7.  Complexul Sturdza, Miclăușeni

8.  Șinca Veche

9.  Țara Moților

10.  Durău

Festivitatea de premiere a celor mai votate „Destinaţii FIJET România” este programată joi, 23 februarie, la ora 14:00, în Pavilionul B2, la standul FIJET România 73B, într-o gală-eveniment FIJET România. Desigur, la Târgul de Turism al României, de la Romexpo! La Gală va fi prezent președintele UZPR, Domnul Sorin Stanciu.

Vă invităm să fiți alături de noi, să-i întâlniți pe reprezentații lor, să ne cunoaștem și mai apoi să le fim oaspeți. Veți putea apoi să povestiți despre cum mai stau lucrurile în turismul românesc cunoștințelor și prietenilor.

Vă așteptăm la Târgul de Turism al României de la Romexpo (23-26 februarie 2023) și la standul nostru.

Federația Internațională a Scriitorilor și Jurnaliștilor de Turism (FIJET) România este asociație profesională, persoană juridică de drept privat română, fără scop patrimonial și este formată din jurnaliști profesioniști din presa scrisă, online, radio și televiziune, specialiști în turism, care înțeleg nevoile și cerințele membrilor asociației și colegilor. Obiectivul nostru permanent este de a oferi cele mai bune și cele mai profesioniste servicii pentru toți membrii.

Clubul Presei de Turism – FIJET România este partener al UZPR.

 

Ștefan Baciu, președinte FIJET România, membru UZPR

Grig Bute, vicepreședinte FIJET România, membru UZPR

Puiu Nistoreanu, membru FIJET România și UZPR

Foto: Fundata, județul Brașov, România (Grig Bute, Ora de Turism)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *