◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro13.07.2024

World of Digital Fest 2024-terasa Mega Mall

World of Digital Fest 2024 a avut loc pe 18 iunie, de la ora 17:30, pe terasa Mega Mall, reunind pasionații de comunicare, digital și social media într-o seară plină de inspirație și divertisment. Evenimentul anual, mult așteptat, a fost un prilej excelent pentru profesioniști și entuziaști din domeniu să se întâlnească și să împărtășească idei și cunoștințe.

Întâlnirea a debutat cu o serie de prezentări susținute de experți renumiți în domeniu. Aceștia au discutat despre cele mai recente tendințe în marketing digital, strategiile eficiente de utilizare a rețelelor sociale și inovațiile tehnologice care modelează viitorul comunicării. Participanții au avut ocazia să învețe din experiențele practicienilor și să obțină insight-uri valoroase pentru proiectele lor.

Pe lângă componenta educativă, World of Digital Fest 2024 a fost și un adevărat festin de divertisment. Seara a fost animată de vocea puternică și captivantă a Biancăi Tilici, care a încântat audiența cu un concert memorabil. Melodiile sale au adus un plus de emoție și magie evenimentului, creând o atmosferă specială.

Nu a lipsit nici umorul, deoarece artistul de stand-up Cristi Dumitru a adus zâmbete și râsete în rândul participanților cu numărul său de comedie. Cu stilul său unic și abilitatea de a conecta cu publicul, Cristi Dumitru a oferit momente de neuitat, contribuind la succesul evenimentului.

Terasa Mega Mall s-a dovedit a fi locul perfect pentru acest eveniment, oferind un cadru relaxant și plăcut pentru interacțiuni și networking. Participanții au avut ocazia să discute, să schimbe idei și să stabilească noi conexiuni valoroase, consolidând astfel comunitatea pasionaților de digital și comunicare.

World of Digital Fest 2024 a fost un succes răsunător, demonstrând încă o dată importanța adaptării și inovării în lumea digitală. Evenimentul a inspirat și a adus împreună o comunitate dinamică și creativă, lăsând participanților amintiri plăcute și idei noi de explorat. Cu toții așteaptă cu nerăbdare ediția viitoare, convinși fiind că World of Digital Fest va continua să fie un reper în peisajul digital din România.

 

Marius Herscu/UZPR

Foto: Marius Herscu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *