◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.07.2024

Târg Romexpo – Tech Expo

În perioada 14-16 iunie 2024, Romexpo a găzduit Tech Expo, un eveniment central în cadrul Bucharest Tech Week, care a adunat sub același acoperiș lideri din tehnologie, profesioniști și pasionați de inovație. Printre participanții de seamă s-a numărat și Institutul de Cercetare și Dezvoltare în Informatică din București (ICI București), care și-a prezentat cele mai recente inovații tehnologice la standul D7, din pavilionul B1.

ICI București a impresionat vizitatorii cu un portofoliu diversificat de soluții avansate în domeniile informaticii, securității cibernetice și tehnologiei blockchain. Cu o echipă de cercetători și experți dedicați, institutul și-a propus să demonstreze cum tehnologia poate transforma și îmbunătăți diferite aspecte ale vieții moderne.

 

Inovații Tehnologice

La standul D7, ICI București a prezentat o serie de proiecte inovatoare, de la aplicații software avansate până la soluții hardware de ultimă generație. Unul dintre punctele de atracție a fost platforma de securitate cibernetică, care oferă protecție împotriva atacurilor cibernetice sofisticate. Vizitatorii au avut ocazia să participe la demonstrații live, învățând cum să își protejeze datele și infrastructurile digitale de amenințările cibernetice.

 

Tehnologia Blockchain

Un alt aspect important al prezenței ICI București la Tech Expo 2024 a fost tehnologia blockchain. Institutul a prezentat aplicații inovatoare ale acestei tehnologii în domenii precum finanțele, sănătatea și administrația publică. Specialiștii de la ICI au explicat cum blockchain-ul poate asigura transparența, securitatea și eficiența proceselor digitale, atrăgând interesul companiilor și instituțiilor prezente la eveniment.

 

Profesionalism și Colaborare

Prezența ICI București la Tech Expo a fost nu doar o vitrină pentru inovațiile tehnologice, ci și o platformă de colaborare și schimb de idei. Profesioniștii institutului au interacționat cu alți lideri din industrie, discutând despre provocările și oportunitățile din sectorul tehnologic. Aceste interacțiuni au subliniat importanța colaborării între sectorul public și cel privat pentru a stimula progresul tehnologic și a crea soluții sustenabile pentru viitor.

 

Concluzie

Participarea ICI București la Tech Expo 2024 a fost un succes răsunător, demonstrând capacitatea institutului de a conduce inovația în tehnologie. Cu un angajament ferm față de excelență și cercetare, ICI București continuă să joace un rol crucial în dezvoltarea și implementarea soluțiilor tehnologice avansate, contribuind la progresul tehnologic al României și nu numai

 

dr. Iulia Grigorovici-Toganel

Foto: dr. Iulia Grigorovici-Toganel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *