◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.07.2024

Festivalul lavandei, la Uda, în Argeș

Un inedit festival al lavandei, în fapt o întâlnire cu parfum de lavandă în mijlocul naturii, va avea loc de Rusalii, în Argeș.

Astfel, sâmbătă și duminică, la Uda, o comună situată în vestul județului, are loc a cincea edițe a evenimentului „Întâlnire cu parfum de lavandă”, organizat de un tânăr localnic, Marius Cocean.

Licențiat a nu mai puțin de trei facultăți (una în Spania) și absolvent a două mastere, Marius Cocean, care deține și o școală de arte marțiale în Pitești (ai cărei sportivi au obținut numeroase premii internaționale, ultimul chiar săptămâna trecută, la World Cup Budapesta), are aplecare și către agricultură.

Anul acesta, în preziua și prima zi de Rusalii, îi invită pe iubitorii de frumos și de parfum de lavandă la Uda de Jos, în lanul său plantat cu un hectar cu lavandă înflorită, care îmbie cu un miros îmbătător.

Dintre atracțiile celor două zile spicuim doar câteva: realizarea de fotografii și filmulețe în lanul de lavandă, participarea la diverse ateliere de creație (buchete și coronițe cu lavandă de diferite soiuri și culori), participarea la spectacole artistice alături de Ansamblul de călușari „Mugurașii” din Optași, Olt și de formația Iulian Brezan din localitate.

Nu lipsesc expozițiile cu buchete, parfum și ulei esențial de lavandă.

Dna Lili, mama organizatorului manifestării în aer liber, îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai bune și apetisante gogoși.

Programul de desfășurare al evenimentului este, atât sâmbătă cât și duminică, de la 10,00 la 21,00, dar lanul de lavandă poate fi vizitat până pe 25 iunie.

Detalii și pe pagina de Facebook Levănțica Lili: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063617231247

 

Constantin Pașol/Radio România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *