◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Dependența de telefonul mobil. De la sarcinile unei zile de lucru la plata taxelor

Omul contemporan crede că site-urile web vor deveni învechite în următorul deceniu. Un sondaj recent, efectuat pe 2.000 de adulți din SUA, arată că șapte din 10 (70%) cred că aplicațiile înlocuiesc treptat site-urile. Având în vedere că oamenii se bazează pe telefoanele lor pentru absolut orice, nu este surprinzător, mai mult de unul din patru (26%) cred că poate trece un an fără să folosească un browser standard de computer.

În paralel, 69% își folosesc zilnic smartphone-ul și doar 44% raportează că își folosesc desktopul sau laptopul cu aceeași frecvență. Un uimitor procent de 46% dintre cei chestionați afirmă că au lucrat chiar și o zi întreagă de pe smartphone lor, iar 42% declară că au folosit un dispozitiv mobil pentru a depune o declarație fiscal, mai arată cercetarea derulată de OnePoll. De asemenea, întrebaț c ear face dacă ar fi forțați să aleagă între un smartphone și un computer, 59% ar opta pentru telefonul lor., peste o treime recunoscând că nu ar putea sta o zi întreagă fără mobil. „De la muncă la joacă, cercetările noastre arată că oamenii îmbrățișează confortul aplicațiilor în toate domeniile vieții”, spune Tony Mokry, vicepreședinte și director de marketing pentru compania Cricket Wireless,  care a comandat studiul.

Mai mult de jumătate dintre respondenți (52%) afirmă că se bazează pe software sau aplicații pentru a-și depune taxele, comparativ cu 36% care fac asta manual. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *