◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Halep, ELIMINATĂ de la Dubai! Turnură incredibilă în duelul cu Bencic

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6. 

Halep s-a încălzit mai greu, cedând primele două game-uri pe fondul unui serviciu slab și al unui număr mare de erori neforțate.

Bencic a lovit lung în primele game-uri, ținând-o pe în spatele liniei de fund. Românca a crescut treptat nivelul agresivității, iar backhandul a început să aducă puncte spectaculoase. După 48 de minute, Halep a închis setul la 4, pe serviciul advers.

15-9 a fost raportul loviturilor câștigătoare din primul set, în favoarea Simonei Halep.

15 erori neforțate a comis Halep în primul set. Bencic a avut 19

Actul secund a părut un deja-vu. Serviciul a „trădat-o” pe Simona în primul game, în ciuda unei desprinderi rapide la 30-0. A urmat un rebreak rapid, apoi o serie de 6 game-uri în care jucătoarele și-au păstrat serviciul.

gettyimages 1131178483

Bencic a „adormit-o” pe Simona cu un joc de uzură, cu lovituri plate pe diagonală, între backhand-ul elvețiencei și forehand-ul româncei, și a reușit să îi spargă serviciul în game-ul cu numărul 9. La 5-4 a avut mână sigură, a profitat și de o eroare copilărească a Simonei, un voleu slice ratat din preajma fileului, și a împins înfruntarea în decisiv.

Primul game al setului 3 anunța dezastrul. Simona a comis nu mai puțin de 3 duble greșeli, mai multe decât în tot meciul cu Tsurenko din „optimi”, sau decât în semifinala de la Doha contra Elinei Svitolina.

Bencic nu a mai cedat inițiativa, a continuat să fie agresivă și așteaptă acum adversara din semifinale, pe care o va afla în urma duelului dintre Carla Suarez Navarro și Elina Svitolina.

amp.gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *