◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.07.2024

Târgul „Poveste de Crăciun”, în curtea Operei Comice pentru Copii

Târgul „Poveste de Crăciun” și-a deschis porţile în curtea Operei Comice pentru Copii, cei mici, împreună cu familiile lor, fiind aşteptaţi cu o mulţime de activităţi şi surprize de sezon, până pe 30 decembrie, după următorul program: orele 16,00 – 21,00: vinerea şi în perioada 18 – 21 decembrie; orele 10,00 – 21,00: sâmbăta, duminica şi în zilele de 30 noiembrie, 1, 26, 27, 28, 29 decembrie; închis pe 24 şi 25 decembrie.

Una dintre activităţile unicat în Bucureşti este şi în acest an Zborul cu Sania, pentru cei mai curajoşi vizitatori, care vor să se simtă la înălţime şi la propriu, nu doar la figurat, Patinoarul, Derdeluşul, Trenuleţul şi Caruselul revenind în curtea Operei Comice pentru Copii.

În târg poposeşte în târg chiar Moşu’ în persoană, pentru a se întâlni cu toţii copiii care vor să-l vadă şi să-i transmită dorinţele lor, după ce au călătorit cu Liftul Magic pentru a ajunge până la el.

Târgul cu Bunătăţi atrage cu siguranţă atenţia vizitatorilor în căutare de daruri inspirate şi mâncăruri tradiţionale, iar la Căsuţa din Copac este amenajată zona de servit masa în familie.

Scena Colindătorilor, unde cântă corurile de copii din Programul Naţional Cantus Mundi, este nelipsită şi din această ediţie a târgului.

Una dintre noutăţile acestui sezon este Traseul Spiriduşilor, care îi provoacă pe cei mici să descopere secretele iernii, iar Tiroliana Renilor provoacă adrenalină. La Hornul Moşului, un perete de escaladă, sunt aşteptaţi copiii dornici de provocări la înălţime, potrivit AGERPRES.

La Atelierele Spiriduşilor copiii îşi vor exersa creativitatea prin realizarea de globuri, decoraţiuni de iarnă, coroniţe şi jucării din fetru, iar la Magazinul OCC şi la Librăria lui Moş Crăciun părinţii găsesc inspiraţia pentru cadourile de sub brad.

Atelierele Bubu continuă şi pe durata Târgului „Poveste de Crăciun”, fiind adresate celor mai mici spectatori, cu vârste de până la 3 ani.

În premieră, în această ediţie, Fabrica de Turtă Dulce şi Fabrica de Coroniţe sunt locurile în care cei mici au ocazia să-şi încerce talentele culinare şi estetice, realizându-şi propriile decoraţiuni delicioase de sărbători.

La finalul vizitei în târg, amintirile cele mai frumoase se creează pe loc la Colţul Foto. „Nu aveau cum să lipsească spectacolele pe durata Târgului Poveste de Crăciun, majoritatea având deja biletele epuizate. Anul acesta am pregătit 145 de reprezentaţii din nouă titluri diferite, la care sunt aşteptaţi peste 20 000 de spectatori. Începem cu una dintre cele mai amuzante opere din toate timpurile, Elixirul dragostei, continuăm cu cel mai celebru spectacol de balet al iernii, Spărgătorul de Nuci, apoi cu cele mai jucate spectacole din ultima perioadă, Bubu la Zoo şi Parada jucăriilor, şi încheiem anul cu opereta O Noapte la Veneţia, programată între Crăciun şi Revelion. Spectacolul eveniment Poveste de Crăciun se va juca în acest an de opt ori, cu casa închisă, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii”, precizează sursa citată.

Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber. Pentru participarea la activităţi este necesară achiziţionarea de tichete, disponibile la Magazinul OCC şi în spaţiile special amenajate în incinta târgului. Costul unui tichet este de 3 lei.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *