◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.07.2024

Festivalul Ciocolatei
– Chocolate Saga

Între 14 și 16 iunie, Sala Palatului din București a fost locul unde s-a desfășurat unul dintre cele mai dulci evenimente ale anului: Festivalul Ciocolatei – Chocolate Saga. Acest festival, cel mai mare de acest gen din România, a adunat pasionații de ciocolată din toată țara pentru un weekend plin de savoare și distracție.

Chocolate Saga a oferit vizitatorilor șansa de a gusta o varietate impresionantă de ciocolată delicioasă, de la cele mai fine praline belgiene până la ciocolată artizanală creată de maeștri ciocolatieri locali. Standurile au fost pline de arome și texturi diverse, fiecare ciocolată având povestea sa unică.

Pentru cei interesați să învețe mai multe despre arta ciocolatei, festivalul a inclus numeroase ateliere și demonstrații,inclusiv fântâni de ciocolată alba si neagră. Participanții au avut ocazia să afle cum să-și creeze propriile delicii din ciocolată, ghidați de experți care le-au dezvăluit secretele acestei arte. De la temperarea ciocolatei până la decorarea pralinei perfecte, fiecare pas a fost explicat cu răbdare și pasiune.

Divertismentul a fost și el pe măsură. Tematica ciocolatei a fost prezentă în toate activitățile, de la spectacole de magie cu ciocolată, la concursuri de degustare și chiar la muzică live. Atmosfera a fost una de sărbătoare, cu zâmbete și bucurie pe fețele tuturor participanților.

Festivalul a fost și o ocazie perfectă pentru cumpărături. Vizitatorii au putut achiziționa ciocolată și produse create artizanal, perfecte pentru cadouri sau pentru a le savura acasă. Standurile au oferit o gamă largă de produse, de la tablete de ciocolată cu arome inedite, la praline și trufe fine.

Chocolate Saga nu a fost doar un eveniment pentru iubitorii de ciocolată, ci și o ocazie de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Copiii s-au bucurat de activități special dedicate lor, iar părinții au avut șansa de a se relaxa și de a savura delicii dulci într-o atmosferă plăcută.

În concluzie, Festivalul Ciocolatei – Chocolate Saga a fost un succes răsunător, aducând împreună oameni de toate vârstele pentru a celebra pasiunea comună pentru ciocolată. Evenimentul a demonstrat încă o dată că ciocolata nu este doar un desert, ci o adevărată artă care merită să fie sărbătorită.

Marius Herscu

Foto: Marius Herscu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *