◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro21.06.2024

Platforma-program „România și valorile ei” premiază valorile trecutului, prezentului și viitorului

În data de 21 iunie 2023, începand cu orele 17:30, Asociația „Cercul de la București” lansează, sub patronajul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România- Filiala Italia, platforma program „România și valorile ei”, prin premierea trecutului, prezentului dar și a viitorului.

Pentru omagierea trecutului se va acorda o medalie și o plachetă omagiale părintelui mondial al astronauticii, acad. dr. ing. Hermann Oberth, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la publicarea la Sibiu a lucrării de pionierat „Racheta în spațiul interplanetar”. Alocuțiune susținută de primul cosmonaut român, dr. ing. Dumitru Prunariu, Membru de Onoare al Academiei Române. În vederea premierii prezentului, se va acorda o medalie și o plachetă prof. univ. dr. Cristian Tiberiu Popescu, pentru întreaga carieră și pentru contribuția științific-culturală adusă României. Lansarea volumului „Hiram și frații lui sau de ce a fost inventată masoneria”. Laudatio și recenzare susținută de prof. univ. dr. Sorin Damean, Decan al Facultății de Istorie din cadrul Universității Craiova. Pentru premierea viitorului se va acorda „Premiul de excelență” absolventului șef de promoție al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București – Popescu N.D. Andrei, promoția 2019-2023. Laudatio susținută de prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Văcăreanu, rectorul Universității Tehnice de Construcții din București.

În continuare se vor mai acorda premii și distincții onorifice și va avea loc o sesiune de discuții.

Evenimentul se va desfășura la Sala „Aurel Ghibuțiu” din sediul Camerei de Comerț a României, bd. Octavian Goga nr. 2, București, intrarea D.

„Cercul de la București” este un arc geografic și peste timp; membrii fondatori au fost inspirați de organizația Wiener Kreis (Vienna Circle – Cercul de la Viena), care reunea la începutul secolului XX intelectualii vremii. Actualmente, Wiener Kreis se află sub înaltul patronaj al Universität Wien. Asociația noastră a devenit partenera multor institute de învățământ din țară și este în curs de semnare a unui memorandum de colaborare cu Universitatea din București. „Cercul de la București” este în serviciul copiilor, tinerilor și al seniorilor noștri, încearcă să promoveze meritocrația, să sprijine cultura și dorește să insufle speranță în viitorul nostru, al tuturor românilor, menționează un comunicat al organizatorilor evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *