◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Patrick Vieira, investigat de poliție pentru implicarea într-o altercație cu un fan Everton

Poliția din Merseyside a declanșat o anchetă după ce managerul de la Crystal Palace, Patrick Vieira, a fost implicat într-o altercație cu un fan al lui Everton la Goodison Park, relatează skysports.com.
Vieira traversa terenul spre vestiarul echipei sale, de cealaltă parte a terenului, când un fan Everton s-a apropiat de el, provocând o reacție din partea șefului de la Crystal Palace.
„Colaborăm cu Everton FC pentru a aduna toate filmările disponibile și vorbim cu martorii.
Nu a fost primită nicio plângere oficială și cercetările cu privire la incident sunt în desfășurare”, menționează Poliția.
Când Vieira a fost întrebat despre această temă în conferința de presă de după meci, a afirmat că „nu are nimic de spus”.
Reacționând la incident în direct la Sky Sports Premier League, fostul atacant Dion Dublin a susținut că ar trebui să devină lege ca fanii să primească interdicții pe viață pentru intrarea pe terenul de joc în orice circumstanțe.: „Știm cât de bucuroși sunt fanii lui Everton, dar nu poți să-i împingi pe manageri și pe jucători și să le strigi în față. Nu puteți avea manageri și jucători să se teamă pentru viața lor, cu fanii care fac asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *