◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Conspirație sau adevăr? Incendiile din California au fost cauzate de armele de energie directă?

Ce se întâmplă în California? Incendii de proporții, așa cum nu s-au mai văzut de foarte multă vreme. În ultimele câteva săptămâni, 3 zone diferite au ars: California de Nord și zonele Woolsey și Hill. Autoritățile din SUA au confirmat că în urma acestor incendii devastatoare și-au pierdut viața 76 de persoane și nu mai puțin de 1300 sunt date dispărute.

Incendii devastatoare
Ceea ce se petrece în California depășește imaginația oricui și se poate compara cu o Apocalipsă zonală. Autoritățile din SUA se confruntă cu unul dintre cele mai mari incendii din istorie.

Conform ultimelor date furnizate de Departamentul de Silvicultură din California, incendiul numit „Foc de tabără“, a distrus mai mult de 12.000 de clădiri, mai ales în orașul Paradise, care a fost complet cuprins de flăcări și nu mai puțin de 57,500 hectare de vegetație.

Problema principală este că nimeni nu știe care este cauza acestui dezastru. Dacă această cauză nu va fi identificată, atunci în viitor incendiul devastator se poate reproduce în anumite zone din lume. Pentru că acest aspect nu poate fi identificat, pe internet au început să circule numeroase ipoteze.

Arme cu energie directă?
Într-o lume în care geoingineria este folosită pentru a produce ploaia în anumite zone, este imposibil să nu ne întrebăm de ce autoritățile din SUA nu au apelat la această metodă pentru a stopa incendiul din California? Probabil că de la răspunsul acestei întrebări se poate dezvolta o întreagă teorie a conspirației, care poate avea diverse urme de adevăr.
Nu putem decât să presupunem că acest incendiu a fost provocat cu ajutorul unor arme cu energie și probabil că a fost lăsat să se desfășoare după bunul plac.

Altfel, probabil că era normal, ca agențiile speciale din SUA să pună în funcțiune geoingineria și să producă suficientă ploaie pentru a minimaliza pagubele din California. Acest lucru nu s-a petrecut și se pare că nu se va petrece și atunci se nasc numeroase semne de întrebare.

În plus, în ultimele ore, în rețelele sociale au fost publicate imagini și clipuri video cu fascicule de energie de tip laser care se încadrează direct din cer. Teoria armei cu laser avansat nu este atrasă așa cum pare. Potrivit portalului tehnologic Gizmodo, armele energetice directe (DEW) reprezintă o adevărată tehnologie, dar se presupune că se află încă în curs de testare.
Mai mult de atât, se pare că în orașele care au ars, anumite clădiri sunt pur și simplu devastate, în timp ce altele nu par atât de afectate de incendiu. De aici s-a tras concluzia că incendiul a fost provocat cu astfel de arme.

Care este scopul?
Care ar fi scopul real al tuturor acestor incendii catastrofale? Dacă guvernul american este cu adevărat în spatele tuturor acestor lucruri, atunci ar fi un acord de monopol asupra terenurilor pentru miliarde de dolari. Incendiile îi forțează pe oameni să-și abandoneze proprietățile și după ce se va încheia Apocalipsa, guvernul SUA poate dezvolta anumite proiecte în zonă.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *