◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

SIMONA HALEP – ARYNA SABALENKA / Declarații încrezătoare înaintea finalei

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati datorită victoriei în două seturi reușite în semifinala cu Aryna Sabalenka (20 de ani, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, după o bătălie extrem de echilibrată, care a durat o oră și 17 minute.

Duminică seara, de la ora 21:00, Simona se va duela în finală cu Kiki Bertens (17 WTA), cea care a învins-o în cealaltă semifinală pe Petra Kvitova (6 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-2. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.
La interviul acordat la finalul meciului, Simona Halep a vorbit despre tactica pe care a implementat- o în meciul de azi, fiind extrem de încrezătoare înaintea finalei de duminică seara cu Kiki Bertens.
„Mă bucur că am jucat bine azi. A fost un meci dificil. Am avut noroc la smash-ul acela ratat de ea în ultimul game. Mă bucur că voi juca a doua finală în două săptămâni.

Am întâlnit o adversară foarte bună, care servește puternic. După fiecare prim serviciu mă uitam la tabelă și vedeam cât de rapid servește. A fost foarte greu de returnat. Cred că m-am mișcat bine și am încercat să o joc mai mult pe rever.

Am câștigat meciul pentru că am luptat până la final, asta cred. Dacă voi lupta cum am făcut la fiecare meci în acest turneu, sunt sigură că am o șansă bună să câștig finala. Adversara mea din finală joacă bine, va fi o provocare mare. Vreau să dau totul și să câștig în fața acestui public minunat”, a declarat Halep, imediat după victoria cu Aryna Sabalenka.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *