◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Fostul antrenor asistent al Nottingham Forest a avut atacuri de panică în Premier League

Steven Reid a declarat pentru Sky Sports News că a avut două atacuri de panică în timpul meciurilor din Premier League și că este hotărât să-i ajute pe alții să-și îmbunătățească sănătatea mintală. Recent, Reid și-a părăsit poziția de antrenor asistent al lui Steve Cooper la Nottingham Forest pentru a deveni un antrenor specializat, cu scopul de a ajuta oamenii să-și crească încrederea și capacitatea de conducere, notează skysports.com.
Întrebat cât de grele au fost cele mai complicate momente cu care s-a confruntat în cariera sa, Reid a menționat anxietate severă, stres, atacuri de panică: „Îmi amintesc că am mers la mașina mea după ce un meci din Premier League pentru începe jocul și am avut un atac de panică. A trebuit să mă întorc înăuntru și să mă calmez. Am avut unul și pe teren, în câteva ocazii am experimentat asta și este un moment foarte greu să încerci să faci față, să gestionezi, să găsești instrumentele și să vorbești cu oamenii potriviți. Dar nu devine cu adevărat mult, mult mai greu decât în meciurile din Premier League”.
Fostul internațional al Republicii Irlanda a recunoscut că a fost o decizie dificilă să părăsească City Ground. „Evident că a fost un sezon incredibil pentru a încheia cu Nottingham Forest. A fost o decizie grea după promovare, dar m-am cam hotărât să merg cu inima și cu capul și să-mi ofer această oportunitate, această aventură”.
Reid, în vârstă de 41 de ani, a făcut parte din echipa care l-a ajutat pe Forest să-și asigure promovarea în Premier League pentru prima dată în 23 de ani. (redacția UZPR)
Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *