◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro04.05.2024

Filiala UZPR Bacău la Regalul de colinde de Crăciun din Comănești

În orașul Comănești a fost deschis, vineri, 15 decembrie, un veritabil regal de colinde de Crăciun, care va dura trei zile, până pe 17 decembrie, iar Filiala Bacău a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România s-a numărat printre partenerii media ai evenimentului.

Concertul inaugural a avut loc la frumosul Centru de Agrement „Trotuș – Ionuț Iftimoaie”, de pe malul Trotușului, la care au venit câteva sute de comăneșteni, dar și invitații lor din județul Bacău.

Organizatorul evenimentului a fost Primăria orașului Comănești, cu sprijinul substanțial al Casei de Ajutor Reciproc „Prietenia” și al altor sponsori, iar pe scenă au urcat Grupul Art Quartet (format din pianistul Răzvan Allen Bogdănescu, tenorii Robert și Laszlo Bede, baritonul Vili Dulă și excepționalul bas Alex Șuteu), delicata și talentata naistă Teodora Albu – originară din Comănești – și membrii Orchestrei Filarmonicii din Brașov, cu dirijorul Dragoș Cohal.

Festinul muzical a fost precedat de salutul primarului Viorel Miron adresat tuturor celor din sală, dar și celor care au sprijinit organizarea concertului. Iar programul muzical care a urmat a cuprins cele mai frumoase și cunoscute colinde din repertoriul muzical românesc și internațional.

O impresionantă surpriză din program a fost, pentru cei care nu știau deja, dedicatul, stilatul și respectuosul subprefect de Bacău Narcis Jitaru, el însuși comăneștean, dar și suflet al spectacolului, care a cântat două colinde, alături de soliștii de la Grupul Art Quartet și, evident, de muzicienii brașoveni.

În sala plină la refuz cu spectatori a fost prezent și celebrul sportiv de K1 și actor de seriale tv în ultima vreme Ionuț Iftimoaie, alături de frumoasa lui soție.

La Comănești vor mai avea loc, pe 20 decembrie, un spectacol de Crăciun cu Art Way din Comănești, pe 21 decembrie Festivalul de colinde „Florile Dalbe” (ediția a XVIII-a) – ambele la Centrul de Agrement, pe 30 decembrie Festivalul de datini și obiceiuri Strămoșești (ediția a XXVI-a) – în Parcul Central, pe 31 decembrie un spectacol de muzică ambientală în aer liber și un foc de artificii – în Parcul Central, iar pe 6 ianuarie Slujba de Bobotează, tot în Parcul Central.

 

Petru Done

 Filiala Bacău a UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *