◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

DECRIPTAREA TEHNOLOGIEI EXTRATERESTRE, UN SALT URIAȘ PENTRU OMENIRE

În perioada 2007-2009, în Turcia, au avut loc mai multe incidente legate de OZN-uri, la care au fost martori oculari mai multe persoane. În Kumburgaz, o localitate din apropiere de Istanbul, au fost observate mai multe OZN-uri care au survolat Marea Marmara.

Au fost realizate mai multe filmări care au fost trimise spre a fi analizate unui institut de specialitate. Plecând de la aceste incidente, Mail Online a făcut o retrospectivă, bazată pe rapoarte declasificate ale evenimentelor care au implicat forte extraterestre, în ultimele decenii.

În perioada 1953-1961, președintele Eisenhower a avut trei întâlniri cu extratereștrii. Întâlnirile au avut loc în prezenţa unor agenți FBI și a oficialilor armatei americane, la bază militară Holloman din New Mexico. Au fost desecretizate mai multe documente care descriu cele trei întâlniri. Președintele s-a deplasat la bază militară cu aeronava Air Force One, iar discuţiile au avut loc în interiorul unui OZN, unde președintele s-a întâlnit cu o rasă de extratereștri numită nordici. Acolo ar fi fost încheiate mai multe tratate.

După o primă întâlnire, președintele a avut o discuție cu prim-ministrul Marii Britanii, Winston Churchill, în vederea implementării unui plan comun privind contactul cu extratereștrii.

Conform Mail Online, Casa Albă ar fi ascuns în mod deliberat toate contactele cu extratereștrii, în ideea de a nu crea un haos la nivel mondial.

În 7 noiembrie 2011, președintele Obama a primit o scrisoare semnată de 17000 de persoane, printre care oameni de știința, cercetători, în care i se solicita să desecretizeze informații cu privire la contactele cu extratereștrii. Din păcate, solicitarea a rămas fără răspuns.

Cu toate acestea, jurnaliştii de la Mail Online au intrat în posesia unui document în care era prezentată cea de a doua întâlnire între Eisenhower și extratereștrii, la bază militară Edwards. Documentul a avut o credibilitate și mai mare, în momentul în care Laura, nepoata preşedintelui Eisenhower a publicat niște însemnări aparţinând bunicului său cu privire la aceste întâlniri.

Philip Corso este autorul cărţii The Day After Roswell, în care trece în revista marile invenţii ale omenirii. Corso considera că invenţii precum microcipurile, laserul, fibrele optice, o serie de aliaje au fost realizate prin retro-inginerie, cea care provine de la extratereștri, ca urmare a unor înţelegeri sau recuperată de pe epave ale OZN-urilor.

Uriașul salt tehnologic al omenirii în ultimii 60 de ani este greu de explicat că fiind unul spontan. Importanţi oameni de știința susțin această teorie. Extratereștrii s-au implicat în dezvoltarea omenirii. Silicon Valley este un exemplu concret. Aceasta impresionantă platforma de cercetare a fost creată după incidentul de la Roswell, de unde a fost recuperata epava unui OZN. Atunci a fost momentul în care autoritățile americane au înțeles că pot fructifica retro-ingineria.

Documente desecretizate în anii 90, au relevat faptul că specialiştii din cadrul proiectului MJ 12 au reușit să decripteze tehnologia extraterestră. Chiar și programul Apollo s-ar fi realizat pe retro-inginerie. NAŞA ar fi fost unul dintre principalii beneficiari ai unor proiecte strict secrete.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *