◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Mesaj de Crăciun de la Lord-Locotenent de West Glamorgan al Majestății Sale, doamna Louise Fleet JP, pentru comunitatea românească

Una dintre marile mele bucurii ca si Lord-locotenent de West-Glamorgan al Majestății Sale este să întâlnesc oameni din toate comunitățile acestei zone. Prin urmare, am fost foarte încântată să primesc invitația de a participa la Sărbătorile organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, la Grand Theatre din Swansea, aceasta fiind prima mea ocazie de a întâlni oameni din comunitatea românească. A fost o ocazie fericită, întrucât nu mă așteptam să reîntâlnesc vechi cunoștințe; mi-am făcut, de asemenea, și prieteni noi și, de aceea, în numele prieteniei, mi-am dorit să vă transmit un mesaj de Crăciun.

Trăind și lucrând în Marea Britanie, vă aduceți contribuția în moduri diferite pentru această țară. Mulți dintre dumneavoastră lucrați în sistemul national de sanatate și în alte servicii de primă linie; în sectoarele academice și în industria de ospitalitate; sunteți oameni de afaceri și antreprenori; generați venituri și locuri de muncă, și mult mai mult decât atât. Orice activitate ați întreprinde, aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce faceți în comunitățile noastre, care sunt îmbogățite de diversitatea pe care o aduceți.

Deși v-ați făcut cămine în Țara Galilor sau poate în altă parte a Marii Britanii, cred că mulți dintre dumneavostră aveți atât în România, cât și, poate, în alte țări, rude și prieteni pe care probabil nu i-ați mai văzut de ceva vreme. Este greu să fim despărțiți de cei la care ținem cel mai mult chiar și în vremuri dintre cele mai bune, dar cu atât mai mult de Crăciun și mai ales în circumstanțele dificile ale pandemiei de Covid. Crăciunul este o perioadă specială a anului în care în noi toți rezonează importanța de a fi înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor. Dacă sunteți despărțiți de cei dragi de acest Crăciun, sper ca tehnologia să vă  ajute să păstrați legătura cu ei.

Adventul și apoi Crăciunul este un răgaz al bucuriei, care ne dă ocazia să reflectăm asupra anului trecut și să privim cu speranță spre Crăciun și Nașterea Domnului, iar apoi către Anul Nou care va veni. Uneori știm dinainte ce ne va aduce bucurie și alteori lucrurile neașteptate sunt cele care ne bucură, așa cum a fost vizita mea la Grand Theatre. Pe măsură ce ne apropiem de Crăciun, așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de tradițiile creștine pe care le cunoaștem atât de bine și pe care le iubim, însă dacă reflectăm la ceea ce am trăit în acest an, poate că și întâmplările neașteptate ne-au adus bucurii.

Vă doresc să aveți parte de multe ocazii să vă bucurați, de acest Crăciun și în anul următor.

Cu cele mai bune urări ale mele pentru un Advent plin de înțelesuri, un Crăciun binecuvântat și un An Nou foarte fericit și sănătos, vă spun Crăciun Fericit! Nadolig Llawen!

Louise Fleet

HM Lord-Lieutenant of West Glamorgan

(Traducere asigurată de Alice Năstase Buciuta)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *