◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Cum s-a terminat confruntarea dintre Simona Halep și Madison Keys, în optimile de la Cincinnati

Simona Halep are un debut slab în sezonul pe hard, iar problemele medicale îi complică și mai mult situația. După ce a abandonat la Rogers Cup, în Canada, turneul pe care îl câștigase în urmă cu un an, acum și la Cincinnati a avut un parcurs deloc mulțumitor. Ea a fost învinsă de Madison Keys, într-un meci cu multe răsturnări de situație.

Simona Halep a început meciul foarte slab și a fost dominată total de americanca, pe care o învinsese de mai multe ori în trecut. Scorul a fost unul zdrobitor, 6-1 pentru Madison Keys. În setul 2, românca a revenit și părea că are meciul în mână. După un 6-3 entuziasmant, a urmat coșmarul din setul 3.

Americanca a început foarte bine, dar sportiva din România a recuperat. Problemele fizice i-au creat, însă probleme permanent și deși s-a luptat eroic, a pierdut cu 7-5. Madison Keys merge mai departe, în sferturi la Cincinnati, unde va întâlni o altă americancă, Venus Willimas.

Simona Halep ajunsese până în finală în urmă cu un an, așa că va pierde multe puncte în clasamentul WTA și probabil la finalul săptămânii va coborî de pe locul 4. Acum întreaga ei concentrare se îndreaptă spre US Open, unde ar putea face o nouă surpriză, mai ales că de câte ori a jucat slab în turneele premergătoare unui grand slam, s-a impus ulterior. Așa s-a întâmplat și când a câștigat Roland Garros și când a câștigat Wimbledonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *