◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Îmbunătățirea competențelor angajaților, mai eficientă decât încadrarea de personal nou

83% dintre profesioniștii în domeniul învățării și dezvoltării sunt de acord că este mai puțin costisitor să fie recalificat un angajat decât să fie încadrat nou, arată un raport Raport de învățare la locul de muncă realizat de LinkedIn.

În mijlocul unui climat economic incert, în care controlul costurilor a intrat în centrul atenției, acest lucru este deosebit de relevant, deoarece mai multe companii își folosesc abilitățile pentru a se asigura că forța de muncă este pregătită să optimizeze oportunitățile. Îmbunătățirea competențelor a devenit, de asemenea, miză pentru profesioniști, ca răspuns la schimbarea constantă generată pe piața muncii de avansul tehnologiei și volatilitatea economică.

Concret, potrivit peoplematters.in, aproximativ 94% dintre profesioniștii în domeniul învățării și dezvoltării din India sunt de acord că dezvoltarea proactivă a competențelor angajaților va ajuta la navigarea în viitorul muncii. De asemenea, companiile recunosc că dezvoltarea competențelor are un impact pozitiv asupra reținerii angajaților, aspect față de care se declară preocupate 99% dintre organizații. Raportul dezvăluie că principalul mod în care companiile lucrează pentru a îmbunătăți păstrarea lucrătorilor este „oferirea de oportunități de învățare”.

Conform raportului, 89% dintre organizații doresc să construiască o cultură mai centrată pe oameni. „Companiile care angajează pentru abilități și cultivă mobilitatea internă investind în îmbunătățirea competențelor și învățare vor atrage și reține mai ușor talentele de top”, punctează Georgina O’Brien, director în cadrul LinkedIn. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *