◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Celebrul Alex Stokes strânge fonduri pentru studenții la jurnalism

Actorul de comedie, autorul și deținătorul de podcasturi Alex Stokes, celebru pentru programele sale de stand-up comedy, participă ca invitat la Scruffy City Hall, din Knoxville, la un eveniment de strângere de fonduri pentru burse pentru studenții la jurnalism. Stokes va ajuta prin imaginea și prezența sa Fundația nonprofit Front Page, care organizează periodic astfe de seri în sprijinul tinerilor care îș doresc o carieră în mass-media. Barmanii care servesc la eveniment sunt celebrități, iar serviciul lor este răsplătit cu diverse sume, potrivit eu.oakridger.com.  

Încasările vor ajuta la finanțarea de burse anuale pentru studenții la jurnalism și comunicații electronice de la Universitatea din Tennessee și Pellissippi State Community College, a anunțat Don Lindsey, președintele fundației.

Fundația Front Page este o corporație nonprofit, înființată în 2015 pentru a strânge fonduri în beneficiul jurnalismului în toate mass-media de știri, prin burse, activități de dezvoltare profesională și programe educaționale pe probleme vitale din jurnalism.

Înființată cu sprijinul Societății Jurnaliștilor Profesioniști din East Tennessee, fundația este parteneră în sprijinirea programelor pentru furnizorii și consumatorii de știri, încurajând excelența profesională și înțelegerea publicului asupra rolului presei.  (redacția UZPR)

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *