◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.07.2024

25 de ani – Etv Galați-Brăila – apariție și evoluție

Într-o lume plină de zgomot și grabă, ați venit să ne oferiți o pauză. O pauză pentru a reflecta, a gândi și a simți. Astfel că, fiecare emisiune, fiecare moment petrecut cu Etv Galați-Brăila  este o călătorie într-un univers mai profund al gândurilor și conexiunilor umane.

Sunteți ca vinul bun – cu cât a trecut timpul, cu atât ați devenit mai buni!

Cu o grilă de programe cu specific generalist, ați oferit publicului telespectator o gamă variată de emisiuni, producții proprii, care să acopere o paletă largă de domenii de interes, cu știri sociale și utilitare, talk-show-uri de analiză și educație economică, politice, precum și pe teme de educație și sănătate. Emisiunile difuzate de Etv Galați-Brăila  au căutat adâncimile subiectelor, interviurile au scos la iveală povești pe care le-ați simțit în inimi. Ați ridicat ștacheta pentru a redefini standardele, iar echipa este formată din oameni dedicați, care își pun sufletul în fiecare cadru, în fiecare cuvânt. Puteți fi mândri nu doar de succese, ci și de forța dumneavoastră de a rămâne în picioare în fața adversității. Sunteți o voce care aduce în prim-plan subiecte esențiale, abordând probleme relevante și oferind analize care ne ajută să înțelegem lumea din jurul nostru.

Cu fiecare emisiune, ați căutat nu doar să umpleți ecranele telespectatorilor, ci să le umpleți gândurile. V-ați străduit să creați conținut care să provoace la dialog, să inspire la acțiune. De ce? Pentru că voi sunteți cei care fac diferența.

Cred că ceea ce vă deosebește de restul posturilor de televiziune, este abordarea voastră. În loc să inundați cu senzaționalism, ați ales să ne provocați să gândim, să simțim și să vedem lumea într-un mod diferit, pentru a oferi experiențe care ne schimbă perspectiva și ne deschid orizonturile.

Etv Galați-Brăila  alege să călătorească în lumi mai adânci, să exploreze gânduri mai îndrăznețe și să rămână mereu cu mintea deschisă la infinitatea posibilităților. Felicitări! 

De anul acesta, sunt onorată să fac parte din echipa Etv Galați-Brăila, moderând emisiunea „Cu Cărțile pe Masă”! E timpul să deschidem cărțile și să explorăm lumi literare împreună. Vreau să ascultăm și să discutăm despre cărți care ne-au marcat și să descoperim povești noi care să ne captiveze. Vă invit să vă alăturați discuțiilor noastre și să împărtășiți cu mine și cu invitații mei pasiunea voastră pentru cărți. Emisiunea „Cu cărțile pe masă” va fi momentul nostru special în fiecare săptămână, așa că vă rog să vă pregătiți comod pentru a ne însoți. Sunteți parte din această emisiune la fel de mult ca și mine și vreau să știu ce vă face inima să vibreze literar.

La mulți ani, Etv Galați-Brăila! Vă dorim cât mai mulți telespectatori să vă urmărească emisiunile și ele să fie interesante și informative.

 

Daniela Gumann – UZPR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *