◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Antrenorul Simonei Halep, despre nivelul fizic al tenismenei noastre și scenariile luate în calcul de WTA

Artemon Apostu-Efremov a vorbit despre Simona Halep și scenariile gândite de WTA si ATP pentru a relua meciurile.

Antrenorul reprezentantei noastre spune ca aceasta este la un nivel fizic foarte bun, după ce s-a pregătit în toată această perioadă de pauză.

„Deocamdată nu avem un program clar facut, pentru ca nu știm când se vor relua competițiile. Simona este la un nivel fizic foarte bun, s-a pregătit in toată aceasta perioada. Trebuie sa începem treptat, gradual, antrenamentul din teren. Avem un drum lung pana când vom putea relua tenisul asa cum il știam înainte. Cel mai optimist scenariu ar fi sa se reia circuitul in septembrie, dar la fel de bine se poate si anula întreg sezonul”, a spus Artemon Apostu-Efremov la Digi Sport.

Artemon Apostu-Efremov anunta ca exista posibilitatea disputării unor turnee la care sa nu se acorde puncte, ci doar bani.

„WTA si ATP încearcă sa facă anumite scenarii pentru reluarea turneelor. Toată lumea își dorește sa ajungă cât mai repede pe teren. E greu sa fie făcute anumite turnee regionale, nu poți dezavantaja jucători din SUA sau Australia. Trebuie sa se ajungă la posibilitatea ca 90% dintre jucători sa poată călători. E posibil sa se dispute anumite turnee care sa nu acorde puncte, dar care sa ofere bani sportivilor”, a dezvăluit acesta.

Artemon Apostu-Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep la sfârșitul anului 2019, in locul lui Daniel Dobre.

m.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *