◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Sfintele Paști, un timp al bucuriei și smereniei

Sfânta sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus este – dintotdeauna – un timp al bucuriei și fraternizării, al iertării și smereniei, dar și al credinței și speranței! Mai mult decât oricând, în aceste zile, gândurile noastre bune sunt îndreptate către cei dragi nouă, către cei pe care îi apreciem și îi respectăm. Și pentru mine este un prilej, unul din cele multe, de a vă adresa dumneavoastră, membri sau simpatizanți ai organizației reprezentative a breslei jurnaliștilor – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – urări pentru o sănătate deplină, cu forță de muncă și creație, pentru bunăstarea dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră. Cu toții să ne dorim cât mai multă liniște în suflete!

Ca ziariști – și, îndrăznesc a spune, precum slujitorii bisericii și cei ai credinței întru Domnul – avem o misiune comună în viață, în drumul pe care ni l-am ales: de a spune adevărul, de a arăta fapta bună și cinstea ca pilde de urmat, de a nu îndemna la ură și dezbinare.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România va fi întotdeauna alături de cei care îi sunt membri – cum se spune: la bine și la rău! Dar binele dorim să fie cu noi toți, cu Uniunea noastră, și vom munci permanent pentru acest deziderat însușit necondiționat odată cu apartenența noastră la UZPR.

Sfintele sărbători de Paște să vă fie, să ne fie tuturor prilej de bucurie, dar și de smerenie!     

HRISTOS A ÎNVIAT!

 

Sorin Stanciu

Președinte al UZPR

Un comentariu pentru “Sfintele Paști, un timp al bucuriei și smereniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *