◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Carantina s-a încheiat, stresul rămâne

Pentru jumătate dintre americani și mare parte din restul pământenilor, stresul continuă și după trecerea pandemiei și carantinei asociate. Potrivit nunei cercetări recente, în ciuda schimbărilor de politică sanitară, a ridicării restricțiilor, 56% dintre cei care au participat la un chestionar realizat de OnePoll se simt singuri și se luptă să-și împărtășească starea interioară precară cu prietenii și familia.
Peste jumătate dintre respondenți au mărturisit că sunt mai puțin sociabili, că au manifestări legate de deteriorarea sănătății mintale și a capacității de a rezona cu exteriorul, precum și simptome acute de stress. Sondajul a mai arătat că 63% dintre respondenți simt că nivelul lor de frământare interioară este în prezent la un nivel maxim. De asemenea, peste jumătate dintre cei chestionați afirmă că o calitate slabă a somnului și un program inconsecvent sunt cele mai importante lucruri pe care le experimentează atunci când se simt stresați. Pe de altă parte, se manifestă pentru mari segmente de populație incapacitatea de a se concentra și epuizarea fizică. Trei din 10 respondenți se luptă să mențină un echilibru sănătos între muncă și viața personală.
55% dintre respondenți sunt de acord că sunt mai epuizați acum decât înainte de începerea pandemiei, alți 64 afirmând că nimic nu-i poate ajuta cu adevărat să-și reducă stresul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *