◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Germania închide granițele

Germania a decis să închidă de luni dimineața granițele cu Franța, Elveția și Austria. Decizia va intra în vigoare începând cu ora locală 08:00 (09:00 ora României).

Germania închide granițele cu Austria, Elveția și Franța, începând de luni dimineață, de la ora 8, ora locală. Granița terestră dintre Danemarca și Germania a fost blocată de guvernul de la Copenhaga încă de vineri, dar de mâine dimineață, de la ora 6 (7, ora României), există și o măsură germană similară.

 Autoritățile federale caută soluții pentru a nu afecta circulația mărfurilor. Navetiștilor care locuiesc de o parte a graniței, dar lucrează de cealaltă parte le va fi permis tranzitul. Scopul acestei măsuri nu este doar încercarea de a încetini extinderea epidemiei de coronavirus, ci și blocarea cumpărăturilor transfrontaliere de tip „hamster”.

Accesul turiștilor pe insulele de la Marea Nordului și Marea Baltică este interzis, cel puțin în landul Schleswig – Holstein (Sylt, Amrum, Föhr, Nordstrand și Fehmarn). Iar compania națională aeriană Lufthansa plănuiește zboruri speciale pentru a readuce în țară până la 4.000 de germani aflați în concedii în zone închise din cauza pandemiei.

Odată cu cele trei decese de duminică (două în landul Bavaria și unul în Renania de Nord-Vestfalia), numărul victimelor provocate de Covid-19 în Germania a urcat la 11.

dc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *