◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Denise Rifai a DEMISIONAT de la Realitatea

Jurnalista Denise Rifai a anunțat în această după-amiază că a demisionat de la Realitatea Plus. Ea susține că nu se mai regăsește în noua orientare a postului TV și că va continua să facă presă într-o altă entitate media pe care o va anunța ulterior.

Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o Astfel de situație când România este într-o criza despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales Când se va încheia !

Însă o sa va spun si dvs ce am hotărât încă de Joi la prânz, înainte de a intra în emisie.

Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Si asa o sa rămân! Si nu pot lucra ca profesionist si om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, in acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat si dvs.

Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea Realitatea TV care astăzi nu mai e, in suflet! Sunt mulțumită ca am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica asa cum scrie la carte, în aceasta televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insula de independenta jurnalistica. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit sa va iau cu mine, pe toți, Acolo unde o sa merg si eu !

Ps. Știți ce nu pricep unii? Ca Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân Jurnalist.

frip.ro

Un comentariu pentru “Denise Rifai a DEMISIONAT de la Realitatea

  1. ȘI NOI TE IUBIM – ȘI ÎȚI DORIM SĂNĂTATE, FRUMOASE ÎMPLINIRI – Și, mai presus de orice, VERTICALITATE! Îmbrățișări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *