◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Marea lovitură pregătită de Ţiriac pentru 2020! Super-proiectul omului de afaceri

Faptul că Țiriac intenționează să cumpere o licenţă pentru un turneu care să se desfăşoare în România era un lucru ştiut, chiar omul de afaceri vorbin de curând de acest proiect. „Vreau să cumpăr anul asta un turneu de tenis. Dacă este un turneu indoor, se joacă la Cluj. Am vorbit cu Boc, are sală, are de toate. WTA face o nouă serie de turnee. Va fi cu premii de 1 milion de euro. Sunt 4 turnee, iar eu vreau să cumpăr unul dintre ele, care să fie la o dată bună„, a spus Ţiriac la începutul lui februarie.

Turneu de tenis masculin în România

Doar că în cele două săptămâni scurse de la acele declaraţii lucrurile s-au schimbat. Potrivit lui Ilie Năstase, turneul va fi unul masculin, iar locaţia şi premiile ar urma să se păstreze.

Din câte am înţeles va fi un turneu de băieţi la Cluj, în sală. Şi la Bucureşti ar trebui să fie, dar mai vedem. Depinde de Primării la Bucureşti. Şi eu, şi domnul Ţiriac, şi domnişoara Halep am făcut mai multe, ne-am bătut cu mulţi, dar nu am putut. Cei care vin, după ce murim noi, să se lupte cu cei care vor, cu Primăria, cu cei care vor ei„, a declarat „Nasty”, luni, la ProSport.

Conform sursei citate, competiția se va disputa pe zgură, dacă va fi programată primavară, sau pe hard, dacă va fi după Wimbledon. Va fi o şansă unică pentru spectatorii din ţara noastră să vadă la lucru unul dintre cei trei „titani” ai sportului alb: Nadal, Djokovic sau Federer. În momentul de față, România are un singur turneu WTA, la care se oferă premii de aproximativ 250 de mii de dolari.

Emil Boc: „Infrastructura turneului poate fi asigurată de primărie”

În septembrie 2018, primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dezvăluia, la Realitatea FM, că a avut o primă discuție cu Ion Ţiriac despre organizarea turneului.

Am discutat cu domnul Ţiriac şi mi-am arătat deschiderea pentru un asemenea demers şi să contribuim cu ceea ce putem. Primăria nu are cum să organizeze un asemenea turneu, dar o bună parte de infrastructură de profil o putem asigura. Avem Sala Polivalentă, dar mai există Sala ”Horia Demian”, baza de tenis Winners, mai este o sală a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, care poate fi folosită pentru antrenamente. Chiar şi Sala Polivalentă mai are o sală de antrenament. Rămâne ca astrele să se alinieze pentru aducerea unui asemenea turneu„, spunea la acea vreme Emil Boc.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *