◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Actriţa Felicity Huffman, care a dat mită pentru a-şi înscrie fiica la o universitate de elită, a primit o sentinţă de 14 zile în închisoare

Actriţa Felicity Huffman, celebră pentru rolul său în serialul „Neveste disperate”, a fost condamnată la 14 zile în închisoare într-un caz de fraudă privind admiterea la mai multe universităţi de elită din SUA, relatează site-ul agenţiei CNN.

Huffman a primit de asemenea şi o amendă în valoare de 30 de mii de dolari şi 250 de ore în folosul comunităţii, a informat judecătoarea Indira Talwani.

„Ştia că este un act de fraudă şi nu unul impulsiv. Faptul că a încercat să fie o mamă bună nu reprezintă o scuză”, a declarat judecătoarea.

În martie anul acesta, Felicity Huffman s-a numărat printre cele aproximativ 50 de vedete şi şefi de mari companii anchetaţi în cazul de fraudă privind universităţile care a primit numele de „Operation Varsity Blues”. Procurorii americani au spus că schema de fraudare a fost pusă la punct în 2011, de o companie care pregătea elevii pentru admiterea la facultate, cu sediul în Newport Beach, California. Schema implica mită pentru preparatori fizici, teste măsluite şi chiar fotografii modificate pe computer ale unor tineri candidaţi, realizate astfel încât aceştia să pară atleţi de elită – una dintre condiţii pentru admiterea la facultate.

MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *