◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Belgia întristează regina, după vizita lui Trump, al 13-lea președinte al SUA care s-a întâlnit cu Elizabeth a II-a

Naționala Belgiei a intrat în istoria fotbalului după ce a câștigat cu 2-0 partida cu Anglia din finala mica de la Campionatul Mondial din Rusia. Înfrângerea Albionului a adus mâhnire reginei Elizabteh a II-a, după 24 de ore de la primirea la Castelul Windsor din Londra a lui Donald Trump, președintele Statelor Unite.

La Sankt Petersburg, Premier League a îngenuncheat reprezentativa ”Three Lions”! Echipa lui Roberto Martinez a dat lovitura de grație Angliei, cu 8 titulari care evoluează în prima ligă engleză, având la timonă pe Eden Hazard de la Chelsea și pe Kevin De Bruyne de la Manchester City!

Belgia a adus spectacolul pe stadioanele lui Putin, predând o lecție tocmai naționalei lui Southgate, reprezentanta patriei fotbalului! England sângerează și irosește visul fanilor de a se încorona din nou cu titlul mondial, după 52 de ani de la triumful de pe Wembley, când a răpus Germania.

Și dacă ”fotbalul nu s-a întos acasă” datorită Belgiei, un lider al SUA a revenit la un ceai cu regina Marii Britanii…În ziua de 13 iulie 2018, Elizabeth a II-a a dat mâna cu al 13-lea președinte american, în ultimii 67 de ani!

În 1951, prima întâlnire a Prințesei din acea vreme a fost cu președintele Harry Truman. Au urmat alte întrevederi ale reginei cu liderii americani, printre alții, cu Eisenhower în 1957, John F. Kennedy în 1961, Nixon în 1969, Ronald Reagan în 1980, Bill Clinton în 1994 sau Barack Obama în 2009.

World Cup a unit lumea, sub privirile lui Infantino și a numeroși președinți, sub impulsul frumoșilor fani veniți să se bucure de fotbal de pe întregul glob pământesc!

George Titus Albulescu/UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *