◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep o va întâlni pe Julia Goerges, în sferturile turneului de la Doha

 Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-2, 6-3 | Simona Halep s-a calificat fără mari probleme în sferturile de finală ale turneului de la Doha şi, de săptămâna viitoare, va urca pe locul 2 în clasamentul WTA.

Constănţeanca de 27 de ani, care a cucerit trofeul la Doha în 2014, se va lupta pentru un loc în semifinale cu Julia Goerges, din Germania, care a învins-o pe americanca Alison Riske în trei seturi, scor 6-1, 6-7, 6-4. Meciul se va disputa joi, de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 1.

Va fi a patra întâlnire între cele două jucătoare, prima după aproape 3 ani. Halep s-a impus în două dintre ele, cele mai recente, desfăşurate în 2014, la Madrid, şi în 2016, la Miami.

De fiecare dată, Simona a câştigat clar, în două seturi. În capitala Spaniei a fost 6-2, 6-0. În Florida s-a terminat 6-4, 6-1.

Singura victorie a jucătoarei din Germania a fost obţinută când românca era încă o adolescentă. în 2009, în calificările turneului indoor de la Paris. A fost 6-4, 2-6, 6-3 pentru Goerges.

„E meci greu, mai greu decât cu Tsurenko. În special în ultimul an, a făcut nişte meciuri şi nişte rezultate deosebite. E o jucătoare destul de labilă psihic, dar dacă prinde un moment de având mental, poate fi foarte periculoasă. Cred că va fi un meci lung, poate chiar de trei seturi”, a spus Cristian Tudor Popescu, la „Fotbal Club”.

În prezent, Julia Goerges ocupă locul 16 în clasamentul WTA. Cea mai bună clasare din carieră a avut-o în luna august a anului trecut, când a ajuns pe poziţia a noua.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *