◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.04.2024

Armenia ia în considerare o viitoare apartenență
la Uniunea Europeană

Armenia ia în considerare să aplice pentru aderarea la Uniunea Europeană, a declarat ministrul de Externe Ararat Mirzoyan, în încercarea de a crea legături mai strânse cu Occidentul în fața tensiunilor cu aliatul tradițional Rusia. „Multe noi oportunități sunt discutate în mare parte în Armenia în zilele noastre și asta nu va fi un secret dacă spun că aceasta include apartenența la Uniunea Europeană”, a spus Mirzoyan, într-un interviu pentru postul de televiziune din Turcia TRT World.

De la venirea la putere printr-o revoluție din 2018, premierul armean Nikol Pashinyan a adâncit legăturile Armeniei cu Europa și Statele Unite, potrivit Euractiv.

Erevanul a declarat în repetate rânduri că alianța sa cu Moscova nu se întinde până la războiul din Ucraina, în timp ce Pashinyan a acuzat Rusia că încearcă să-i submineze guvernul.

Armenia acuză Rusia și că nu a reușit să o apere de vechiul rival Azerbaidjan, care s-a apropiat de Moscova în ultimii ani. (redacția UZPR)

Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *