◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Cristina Țopescu a murit! Jurnalista nu mai fusese văzută de trei săptămâni

Cristina Țopescu, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România și totodată fiica ziaristului Cristian Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani.

Potrivit informațiilor oferite de Digi 24, Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni, iar vecinii ei au crezut că jurnalista este plecată din țară.

În ziua de 12 ianuarie, în jurul orei 22.00, oamenii legii au ajuns la casa Cristinei Țopescu, după ce apropiații jurnalistei au anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon și nu mai este activă pe rețelele de socializare.

Din păcate, Cristina Țopescu a fost găsită în casă fără suflare și nu prezenta urme de violență. În prezent, poliția tratează cazul drept moarte suspectă. Surse apropiate oamenilor legii au dezvăluit că jurnalista a fost găsită moartă în pat, în dormitorul de la etajul casei în care locuia.

protv.ro

Un comentariu pentru “Cristina Țopescu a murit! Jurnalista nu mai fusese văzută de trei săptămâni

  1. Dumnezeu sa o odihneasca! Am fost colegi de facultate, era o fata vesela, sensibila si curajoasa, dornica sa afle cat mai multe din frumusetile lumii. Cu timpul insa, a devenit tot mai insingurata. Mare pacat ca a plecat atat de repede dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *