◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Sorana Cîrstea în finală

Sorana Cîrstea ajunge în finala unui turneu, după 1 an și 3 luni, la Dubai Sorana Cîrstea (nr. 86 WTA) a învins-o vineri, la turneul ITF de la Dubai, pe Polona Hercog (nr. 52 WTA, favorita nr. 2, Slovenia), cu scorul de 7-5, 4-6, 7-5. Partida a fost una dramatică, durând 2 ore și 30 de minute.

Românca obține cea mai bună performanță din anul 2020, după calificarea în finala de la Dubai. Un astfel de succes l-a mai avut în urmă cu 1 an și 3 luni, în septembrie 2019, când pierdea ultimul act al turneului Tashkent Open din Uzbekistan, în fața lui Alyson Van Uytvanck. 

 Prin accederea în finala turneului ”Al Habtoor Tennis Chalenge” W100 din Emirate, cu premii totale de 100.000 de dolari, Sorana Cîrstea va avansa 9 locuri în clasamentul mondial, până pe poziția nr. 77. Dacă se va impune la Dubai, ar urca pe treapta nr. 71.

În finală, românca se va duela cu Katerina Siniakova (nr. 64 WTA, favorita nr. 5, Cehia), pe care o conduce cu 3-0 în meciurile directe. Ultima victorie datează din septembrie 2019, când Sorana s-a impus cu 7-5, 6-2 la turneul de Mare Slam de la US Open, tot pe o suprafață hard, precum cea de la Dubai.

Jucătoarea din Cehia a întrecut-o în semifinale pe o altă tenismenă din România, Gabriela Ruse, cu scorul de 6-3, 6-7, 6-4, după o luptă care a durat 2 ore și 35 de minute.

Partida Cîrstea – Siniakova se va disputa sâmbătă, 12 decembrie 2020, la 13 (ora României), nefiind televizat în țară. În schimb, el poate fi urmărit de iubitorii tenisului, pe site-ul oficial itftennis.

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *