◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, la GoTech World: „Alianța face demersuri pentru a ajuta sutele de milioane de cetățeni ai statelor membre să se adapteze la era digitală”

Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct NATO, a deschis Scena Cybersecurity a celui mai mare eveniment de business din domeniul IT&Digital din Europa Centrală și de Est, GoTech World. „Ca președinte al Comitetului de Inovare al NATO, care reunește o rețea a Alianței de peste 6.000 de specialiști și mai bine de 5.000 de companii, cea mai mare astfel de rețea de cercetare din lume, facem demersuri pentru cei 30 de membri ai NATO și sutele de milioane de cetățeni ai acestor state, de a-i ajuta să se adapteze la era digitală. Trebuie să fim tot mai rapizi în a regândi sistemele bazate pe tehnologie și astfel să reușim să ne apărăm membrii cu succes. Și NATO face exact asta.

Pe lângă gestionarea marilor riscuri, Alianța urmărește oportunitățile oferite de noile tehnologii. Vom întări cooperarea transatlantică în cadrul acestui ecosistem care le cuprinde pe toate cele 30 de state al NATO.

Pe de altă parte, NATO este implicată în utilizarea etică a acestor noi tehnologii în domeniul securității și apărării. Noile strategii sunt realizate pentru a accelera interoperabilitatea între aliați, în paralel realizându-se un sistem eficient de apărare împotriva utilizării cu rea intenție a noilor tehnologii. Aceasta este unicitatea NATO, din Silicon Valley până la Marea Neagră și din regiunea baltică până la Boston: Alianța este înzestrată cu cele mai formidabile talente, cei mai străluciți inovatori și reunește instituții academice de top mondial. Sunt încântat să văd tot mai mulți specialiști de excepție venind inclusiv din țara mea natală, România, cu idei noi și inspirație, dintre ei îndreptându-se și spre domeniul securității”, a spus Secretarul General Adjunct al NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *