◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Aminata Diallo, de la echipa feminină de fotbal Paris Saint-Germain, arestată în urma unei agresiuni

Jucătoarea de fotbal feminine de la Paris Saint-Germain, Aminata Diallo, a fost arestată în Franța, în urma unui atac asupra coechipierilor săi.

Diallo a fost luată în custodia poliției, în cadrul anchetei, a anunțat clubul francez, care a adăugat că va lucra îndeaproape cu poliția de la Versailles pentru a clarifica faptele.

Coechipiera Kheira Hamraoui a fost agresată după o seară în oraș cu Diallo și un alt coechipier.

Presa franceză a raportat că grupul a fost atacat de mai multe persoane care purtau măști, în timp ce Diallo i-a condus acasă, notează Euronews.

Hamraoui a fost lovită de mai multe ori cu o bară de metal și a avut nevoie îngrijiri medicale, potrivit l’Equipe. Se pare că Diallo a fost reținută de atacatori, dar nu a fost agresată fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *