◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro21.06.2024

Fashion Show & Garden Party-Muzeul Golești

Pe 7 iunie, la ora 18:00, Muzeul Golești a găzduit un eveniment deosebit – Fashion Show & Garden Party, un spectacol al eleganței și stilului. În decorul pitoresc al muzeului, invitații au fost întâmpinați cu rafinament și strălucire, evenimentul având ca dress code Black

Tie, ceea ce a adăugat o notă de formalitate și eleganță serii.

Punctul culminant al serii a fost prezentarea de modă semnată de designerul Clara Rotescu, renumită pentru creațiile sale sofisticate și deosebite. Colecția prezentată a captivat audiența cu ținute rafinate, detalii elaborate și materiale de cea mai înaltă calitate. Modelele au defilat pe podiumul amenajat în grădina muzeului, evidențiind talentul și creativitatea Clarei Rotescu, ale cărei creații îmbină eleganța clasică cu accente moderne.

Atmosfera serii a fost completată de recitalul susținut de Aurelian Temișan, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Vocea sa puternică și carisma au adus un plus de farmec și emoție evenimentului, creând momente de neuitat pentru toți cei prezenți. Repertoriul ales de Aurelian Temișan a inclus atât melodii clasice, cât și piese contemporane, reușind să încânte și să anime publicul.

Muzeul Golești, cu arhitectura sa impresionantă și grădinile sale fermecătoare, a oferit un cadru ideal pentru acest eveniment exclusivist. Invitații au avut ocazia să socializeze și să se bucure de o seară de neuitat într-un mediu plin de istorie și frumusețe.

Evenimentul Fashion Show & Garden Party de la Muzeul Golești a fost o celebrare a modei, muzicii și eleganței, reunind personalități din diverse domenii și iubitori ai frumosului. Seara a fost un succes deplin, demonstrând încă o dată importanța și atractivitatea evenimentelor de înaltă clasă în peisajul cultural românesc.

 

Marius Herscu/UZPR

Foto: Marius Herscu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *