◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro21.06.2024

Emoția recunoașterii: Ghibu
și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Nu cu mult timp în urmă, ceva uimitor a avut loc în istoria liceului nostru pentru prima dată. Acum, după ani în care LOGO Paper a evoluat prin noi și a fost îmbogățit de vocile fiecărei generații, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, „Zeii presei române”, ne-au oferit un contract de parteneriat.

Iar din oceanul vast de materiale bine realizate, interesante și încărcate cu emoțiile arzătoare ale scriitorilor, două au fost preluate de UZPR momentan. Unul dintre aceste materiale, mai exact „Oscarurile bihorene pentru journalism”, îmi aparține. Prin urmare, aș dori să-mi dezvălui emoțiile puternice, lăsând ca fiecare literă să vibreze cu entuziasmul și pasiunea mea. Este o ocazie rară; un vis ce pare ireal și totuși e chiar aici, un adevăr concret în fața mea, clar ca lumina zilei.

Atunci când am decis să mă dedic acestui subiect nu mi-aș fi închipuit niciodată că va fi recunoscut de cineva. UZPR era, și încă este într-un univers complet diferit. Chiar și acum, la săptămâni după primirea veștii, nu știu sigur cum să reacționez.

Realitatea este copleșitoare, un dans vioi între sentimentul de apreciere dulce ca mierea și întrebările de îndoială ale minții: realizez eu oare în totalitate ce înseamnă asta? O merit cu adevărat?

Indiferent care ar fi răspunsul, un lucru este sigur pentru mine: aceste emoții nu sunt doar o piesă de șah a timpului, menite să se stingă în umbra lui. Sunt un stâlp nou și stabil al încrederii mele de sine, al ambiției și aspirațiilor mele.

Ceea ce pentru UZPR a fost poate doar un simplu material, pentru mine este o realizare monumentală, un moment unic, pe care poate nu-l voi mai întâlni vreodată.

Astfel, sunt onorată și entuziasmată pentru faptul că am reușit să aduc un plus către LogoPaper, dar și pentru propria experiență personală dobândită.

 

Paula Malița

(logopaper.com)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *