◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Adunare generală a Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR

În ziua de 10 mai 2023 membrii Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR s-au întâlnit în adunarea generală a Filialei. Au fost prezenți 16 membri și două candidate la accederea în UZPR. Scopul adunării a fost acela de a se face o informare asupra consfătuirii regionale de la Iași a UZPR cu șefi ai filialelor din zona de Est a României, Chișinău și Cernăuți și de a se prezenta și supune dezbaterilor proiectul CENTRUL JURNALISTIC DE FORMARE ȘI DOCUMENTARE „PAMFIL ȘEICARU”, inițiat și prezentat de Petre Titi.

Informarea a fost făcută de coordonatorul filialei, în care s-au punctat următoarele activități: 1. Simpozionul „Presa – Vremurile și Unirea”; 2. Consfătuirea regională „Ziariștii prtofesioniști și prețul curajului” și 3. Premiile de Excelență pentru seniorii presei moldave ale UZPR Iași și Premiile de Excelență ale Televiziunii naționale „TeleMoldova PLUS”.

În cadrul dezbaterilor, conducătorii de filiale au punctat elementele supuse dezbaterilor și au prezentat pe scurt activitățile importante din cadrul filialelor pe care le conduc. A urmat prezentarea proiectului Centrul jurnalistic de formare și documentare „Pamfil Șeicaru”, inițiat de ziaristul Petre Titi. Se disting aici câteva puncte ce se au în vedere: „Activități vizate și cine sunt beneficiarii”; „Inițierea concursului de jurnalistică «Pamfil Șeicaru»”; „Crearea unui mijloc de dialog între UZPR și instituțiile statului și susținerea în comun de manifestări cultural-media cu bătaie națională” și „Amenajarea cu forțe proprii a muzeului presei buzoiene”. În urma discuțiilor legate de această temă, s-a stabilit ca în termen de o lună să se vină cu propuneri concrete pentru îmbunătățirea acestui proiect. S-a mai subliniat importanța acestor întâlniri, care se cer permanentizate, mai ales că Primăria Buzău ne-a oferit gratuit un spațiu pentru întâlniri, la „Centrul Iazul Morilor”.

        

Stan Brebenel

   Coordonatorul Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *